Η ημέρα ολοκλήρωσης των Ομάδων Ενδιαφέροντος έφτασε. Ο τοίχος γέμισε χρώματα, οι πινακίδες είναι έτοιμες για τοποθέτηση, τα παιδιά χαμογελούν και παίζουν, ενώ τα podcasts σε λίγο θα βρίσκονται στον άερα.
Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν νόημα αν δεν τα μοιραζόμασταν με τους ανθρώπους που μας υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή. Γι αυτό και σήμερα είναι ημέρα χαράς και γιορτής. Το Δημοτικό Σχολείο της Κάσου είναι έτοιμο και στολισμένο για να υποδεχτεί τους καλεσμένους μας σε μια παρουσίαση της δουλειάς που κάναμε όλοι μαζί. Τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις μας, οι γονείς και οι φίλοι τους είναι εδώ.
Επίσης, μάς τιμούν με την παρουσία τους : ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο Ανώτερος Διοικητής της Η.Ν.Κάσου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Περσελής, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Τουσούνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς κ. Ιωάννης Φραγκούλης, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Μαρία Μηνακά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Κασιώτες Δημιουργοί» και τέλος ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ηλιουπόλεως του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κ. Θεόδωρος Λουρίδας.
Η εκδήλωση έληξε με το κοινό να τραγουδά τον Αφούση, συνοδεία λύρας από τον Δημήτρη Περσελή και κιθάρας από τον Θοδωρή Γραντζιώτη.
Σάς ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.
14.8.2024
Καρπαθιακά Νέα