Άδεια Λειτουργίας Ανοικτού Σκοπευτηρίου στην Κάρπαθο

Άδεια Λειτουργίας Ανοικτού Σκοπευτηρίου στην Κάρπαθο

Από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νίκο Νικολή δόθηκε η Άδεια Λειτουργίας στην Κάρπαθο Ανοικτού Σκοπευτηρίου. Η άδεια δόθηκε στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Λασιθίου σε ακίνητο ιδιοκτησίας 5 ου ΤΕΘ Κάρπαθο με σκοπό την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων Σκοποβολής σταθερού στόχου, Πρακτικής σκοποβολής I.P.S.C., Bench Rest και Πήλινου στόχου με μία μηχανή εκτόξευσης Πήλινων δίσκων.

Η άδεια έχει ισχύει δυο χρόνια και ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου κ. Νεκτάριος Μυγιάκης βεβαίωσε ότι τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οι κανόνες ασφαλείας που αφορούν την διαμόρφωση και την λειτουργία του χώρου άθλησης του συλλόγου.

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Λασιθίου (Α.Σ.Ο.Λ) έχει ιδρυθεί το 2008 και γνώρισε άμεση αθλητική αναγνώριση από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το αθλητικό δυναμικό του Συλλόγου στον Άγιο Νικόλαο είναι έως και σήμερα είναι 113 αθλητές, αθλήτριες, έφηβοι και νεανίδες σε σύνολο 445 αθλητών κλπ που είναι όλο το αθλητικό δυναμικό του Α.Σ.Ο.Λ.

Από τους παραπάνω 113 αθλητές και αθλήτριες του Αγίου Νικολάου ήδη 83 αθλητές, αθλήτριες ως ετησίως ενεργό αθλητικό δυναμικό έχουν αποκτήσει και κατέχουν νόμιμα με άδεια της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής δικό τους σκοπευτικό οπλισμό και φυσίγγια για την άριστη αθλητική τους πορεία. Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Νεκτάριος Μυγιάκης και  Γεν. Γραμματέας Ιωσήφ Εμπειρίδης.

(φωτογραφία αρχείου www.laosnews.gr)