Αιχμές του Ντίνου Καραξή για τη μη απαρτία για την Περιβαλλοντική Μελέτη λιμανιού και παραλιακού στην Κάρπαθο

Αιχμές του Ντίνου Καραξή για τη μη απαρτία για την Περιβαλλοντική Μελέτη λιμανιού και παραλιακού στην Κάρπαθο

Η συνεδρίαση για την Μ.Π.Ε. (5ης Μαίου 2023) στο Δήμο Καρπάθου δεν είχε απαρτία !! Ως εκ τούτου απηλλάγησαν και οι παρόντες δημ. σύμβουλοι να εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους για το καυτό θέμα “λιμάνι Καρπάθου” Η Ντροπή ντράπηκε σχολιάζοντας ο κ.προεδρος του δημ. Συμβουλίου ,αναφερόμενος προφανώς στους απόντες από την συνεδρίαση αυτή !

Προσωπική άποψη είναι ό,τι ” Η Ντροπή έχει ντραπεί” επανειλημμένως σε πολλές συνεδριάσεις για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, περισσότερο από κάθε δημότη που αγανακτισμένος και αδιάφορος παρακολουθεί τα συμβαίνοντα στο Δήμο Καρπάθου.

Όσον αφορά για το λιμάνι, έχει γίνει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης ,που με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο ,προωθούνται διαδικασίες με σκοπό την ικανοποίηση φιλόδοξων στόχων αδιαφορώντας σε ό,τι έχει σχέση με το συμφέρον του τόπου.

Δεν θα αναφερθώ στη μοναδική συνεδρίαση ( άνευ απαρτίας ) που παρευρέθην κατόπιν προσκλήσεως…. Ως ενεργός πολίτης εδώ και τρίαμ(3) χρόνια .εκφράζω δημοσίως στοιχειοθετημένες απόψεις , προβάλλοντας τις παρατηρήσεις και υποβάλλοντας τις προτάσεις μου για το λιμάνι Καρπάθου.

Εάν οι κ.κ σύμβουλοι προτιμούν να μην εκφέρουν γνώμη (θετική η αρνητική) για τις προτάσεις αυτές ,η συμμετοχή τους στο Δήμο Καρπάθου κρίνεται υποβαθμισμένη.

Σχολιάζοντας τη σημερινή συνεδρίαση με απλή λογική συμπεραίνονται τα ακόλουθα:

Οι απόντες δεν παρευρέθησαν διατελούντες … υπό απαγόρευση……

Οι παρόντες ,γνώριζαν ό,τι λόγω μη υπάρξεως απαρτίας δε θα βρεθούν σε δύσκολη θέση να εκφράσουν τη γνώμη τους. Με τις μεθοδεύσεις αυτές καταφέρνουν άπαντες να το παίζουν ” Πόντιοι Πιλάτοι”.

Μέχρι πότε;;

6.5.2023
Καρπαθιακά Νέα