Αλληλεγύη από το Αρβανιτοχώρι της ΚΑΣΟΥ στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Αλληλεγύη από το Αρβανιτοχώρι της ΚΑΣΟΥ στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Ευχαριστήριο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙΟΥ για την ανταπόκριση στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβανιτοχωρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμπατριώτες που επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους σεισμόπληκτους του καταστροφικού σεισμού της Τουρκίας και Συρίας .

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Αρβανιτοχωρίου, συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα ,χυμοί,βρεφικές τροφές, είδη ατομικής υγιεινής και χειμερινός ρουχισμός παραδόθηκαν σήμερα το απόγευμα στον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου , για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είδαν μέσα σε μια στιγμή να χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες τους .

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης «ANEK LINES» για την εταιρική κοινωνική ευθύνη που απέδειξε, αναλαμβάνοντας την δωρεάν μεταφορά των ειδών.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12.2.2023

Καρπαθιακά Νέα