Τι γίνεται με τα ανοιχτά πεζοδρόμια στα Πηγάδια;

Τι γίνεται με τα ανοιχτά πεζοδρόμια στα Πηγάδια;

Κάτοικος των Πηγαδίων, με μια αγανακτισμένη ανάρτηση του, αναρωτήθηκε πόσο χρόνο χρειάζονται για να ολοκληρωθούν έργα που εδώ και αρκετές βδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη στην πρωτεύουσα της Καρπάθου με αποτέλεσμα κάποια πεζοδρόμια να παραμένουν ανοιχτά. Πρόκειται για εργασίες σε αγωγό λυμάτων από το παλαιό κτίριο Κ. Υ. έως το πρώτο φαρμακείο, συν μια κάθετο επί της οδού. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη περίπου ένα τρίμηνο.

Επίσημα και δημόσια απάντησε ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καρπάθου, κ. Γιώργος Χατζηκουτσός, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Αν και αρμόδιος με την ουσιαστική έννοια δεν είμαι, αρμόδιοι είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο Δήμος Καρπάθου, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Καρπάθου, και κάτοικος της, επειδή έχω την αίσθηση ότι εμπαίζομαι προσωπικά αλλά και οι ταλαίπωροι κάτοικοι της περιοχής, μετά και την σημερινή επικοινωνία με τον εργολάβου του έργου, εαν δεν ξεκινήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, προσωπικά θα καταθέσω αίτημα αποβολής του εργολάβου από το έργο και ότι άλλο νόμιμο δικαίωμα προκύπτει για τους περιοίκους…”