Ανοιχτή η παιδική χαρά στα Πηγάδια;

Ανοιχτή η παιδική χαρά στα Πηγάδια;

Η πληροφορία δεν καταπίνεται. Πέρασαν 15 μήνες, με την ανθρωπότητα κυνηγημένη και χτυπημένη από τον κορονοϊό κι όμως ακόμη υπάρχουν ανεύθυνοι συνάνθρωποι που αμφισβητούν, μάλλον για τη βολή τους διαλέγουν και βάζουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και ένα σωρό κόσμο.

Πρώτα από όλα ρωτήσαμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καρπάθου, κ. Γιάννη Λυριστή, και κείνος απάντησε σχεδόν μονολεκτικά: «ο χώρος για τον Δήμο παραμένει κλειστός». Αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Γιώργος Χατζηκουτσός, είναι κατηγορηματικός: «υπάρχει αναστολή λειτουργίας στους παιδότοπους και τις παιδικές χαρές, συνεπώς δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω συζήτηση».

Όμως η πόρτα της παιδικής χαράς δεν είναι κλειδωμένη! Οι επισκέπτες δεν πηδούν τα κάγκελα.Κάποιος λοιπόν παραβίασε την πόρτα και δε δίνει διάρα για την ασφάλεια του νησιού.

Παρά τα μεγάλα λόγια, το πρόσφατο «κοκκίνισμα» της Καρπάθου και κυρίως όλα εκείνα που μαθαίνουμε από τους γνωστούς και τους φίλους, που υποφέρουν και χάνονται μέσα στα νοσοκομεία, εμείς διαλέγουμε να συγχρωτιστούμε στην παιδική χαρά!

(Η φωτογραφία είναι από το αρχείο, αν και υπάρχουν σημερινές εικόνες με κόσμο και παιδιά να παίζουν ανέμελα).