Απάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Νέας Πνοής" στον Δήμαρχο Καρπάθου

Απάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Νέας Πνοής" στον Δήμαρχο Καρπάθου
Από  ομάδα δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Νέα Πνοή”, του δημάρχου κ. Ιωάννη Νισύριου, δεχθήκαμε την πιο κάτω επιστολή προς δημοσίευση.
Ζητήσαμε τα ονόματα, τα οποία την υπογράφουν και μας απάντησαν επίσημα ότι αποτελεί συνολική εκτίμηση και των πέντε δημοτικών συμβούλων. Δηλαδή 3 Αντδημάρχων και δυο δημοτικών συμβούλων, που από τις αρχές του Αυγούστου βρίσκονται σε ρήξη μέσα στην παράταξη τους.  Συνεπώς δεν πρόκειται για ανώνυμη ανακοίνωση και για αυτό το λόγο την δημοσιεύουμε.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στην ανακοίνωση του δημάρχου ΚΑΡΠΑΘΟΥ στις 23/9/2021 αναφέρει ότι:

1)Υπαρχει κοινή απόφαση των τριών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στον δήμο ΚΑΡΠΑΘΟΥ  (ΝΕΑ ΠΝΟΗ,ΑΠΕΚ,ΝΕΑ ΑΡΧΗ)για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Δήμου μας. Πρόκειται για καινοτόμα υπερβατική πρωτοβουλία από τις πολύ λίγες που μπορεί κάποιος να βρει στην ιστορία της χώρας και την πορεία της Αυτοδιοίκησης.
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Όλοι Εμεις που δώσαμε ένα αγώνα μέρες και νύχτες αγωνίας και εχουμε κάνει τα πάντα  να εκλεγείς ΕΣΥ Δημαρχος, εφτασες στο σημείο να εκδιώξεις μέσα σε σύντομο χρονικό διαστημα όλους τους συμβούλους της παράταξης μας από την διοίκηση του Δήμου  εκτός από εσάς και τον πρόεδρο του ΔΣ.Και έρχεστε τωρα με ένα ακόμα ψέμα στην ανοιχτή επιστολή σας να δηλώνετε ότι ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ.«Ολη η Καρπαθος σας ξέρει ότι λέτε ψέματα μέρα, νύχτα» ,όπως χαρακτηριστικά σας είπε ο καινούργιος Αντιδημαρχος σας Κος Βασιλαράκης  σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η ΑΠΕΚ και η ΝΕΑ ΑΡΧΗ έκαναν συνεδριασεις των παρατάξεων τους και απεφασισαν ότι απεφασισαν.
ΕΜΕΙΣ; Εκτός και αν  νομίζετε  ότι η παράταξη ειστε εσεις και ο Προεδρος του ΔΣ και μπορειτε να συνεδρίαζετε μόνοι σας και να παιρνετε αποφάσεις οι 2 για τους 8!!!!! 

2) Το ίδιο έχω χρέος να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που στάθηκαν στο πλάι μου όλο αυτό το διάστημα και θέλησή τους ήταν τίποτα να μην μπει εμπόδιο στην πορεία του Δήμου. Όσον αφορά δε στους δημοτικούς συμβούλους, που για λόγους προσωπικών σχεδιασμών και φιλοδοξιών δημιούργησαν όλη την έκρυθμη για τον Δήμο κατάσταση, παίρνουν πια την οριστική απάντηση από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ για ενστάσεις που έκαναν προσπαθώντας να στηρίξουν πως ότι πρωτοβουλίες αναλήφθηκαν δεν στηρίζονται στον Νόμο, πήραν αποστομωτική απάντηση και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Μπορειτε να μας πείτε για ποιους συνδημότες μιλάτε; Μηπως εννοείτε τους παρατρεχάμενους,τους περιεργους που σας πλαισιώνουν κατά καιρούς,τους  συγγενείς σας,και τους αρχηγους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης; Μαλλον και εδώ θα ψευδεστε αν δεν μας πείτε ποιοι σας παρότρυναν να κάνετε αυτες τις αθλιότητες στους ανθρωπους που σας έκαναν Δήμαρχο.

Μας μεμφεστε για το ότι καταφύγαμε στην δικαιοσύνη. Με σας δήμαρχο δεν εχουμε άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουμε την κατάφορη παραβίαση της λαϊκής εντολής. Την οποία εσεις γράψατε «στα παλιά σας τα παπούτσια» σαν άνθρωπος χωρίς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, απέναντι στους ανθρωπους που μας επέλεξαν να διοικήσουμε τον Δήμο.

Ειστε υπόλογος  γιαυτες τις ενέργειες σας απέναντι στους συναδέλφους σας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.

ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΝΙΣΥΡΙΕ.