ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Καρπάθου: Επιστροφών συνέχεια με Βασίλη Μαντινάο!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Καρπάθου: Επιστροφών συνέχεια με Βασίλη Μαντινάο!

Μετά από τρία χρόνια απουσίας για εκπαιδευτικούς λόγους, ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Βασίλη Μαντινάου στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου!

Ο Γιάννης Καραμηνάς σίγουρα βάζει στο ρόστερ του ένα “μηχανάκι πολυτελείας” με τον 23χρονο μέσο.

Η αρχοντιά, η μαεστρία, η ηρεμία αλλά και η σιγουριά στο παιχνίδι του είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Βασίλη Μαντινάο από πολύ μικρή ηλικία, όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα με την πρώτη ομάδα του συλλόγου μας.

Από μικρή ηλικία ο Βασίλης Μαντινάος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο Βασίλης Μαντινάος επιστρέφει έπειτα από μια τριετή απουσία από το νησί μας, έχοντας περάσει από Ρόδο και Θεσσαλονίκη το διάστημα αυτό για εκπαιδευτικούς λόγους.

Ο Βασίλης Μαντινάος με τα χρώματα της Α.Ε. Κατταβιάς το 2019-2020.

Φεύγοντας από την Κάρπαθο για την γείτωνα Ρόδο και την Α.Ε. Κατταβιάς το 2018, ο Βασίλης μπήκε και αυτός στο club των παικτών που αγωνίστηκαν τόσο στον Ποσειδώνα Καρπάθου όσο και στην Α.Ε. Κατταβιάς, δίνοντας έτσι συνέχεια στην φιλική παράδοση ανταλαγής παικτών μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στην Α.Ε. Κατταβιάς τη σεζόν 2018-19 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στη σεζόν με 9 γκολ! Μετέπειτα πείρε τον δρόμο για Θεσσαλονίκη και την ομάδα του Αγίου Αθανάσιου (Α’ ΕΠΣ Θεσσαλονίκης) όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 ως αμυντικό χαφ.

Ο Βασίλης Μαντινάος με τη φανέλα του Αγίου Αθανασίου (Α’ ΕΠΣ Θεσσαλονίκης) το 2019-20.

Το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Ηλιούπουλη (επίσης Α’ ΕΠΣ Θεσσαλονίκης), το πέρασμα του όμως ήταν μικρό σε διάρκεια εξ αιτίας της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα πέρυσι τον Νοέμβριο.

Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” καλωσορίζει τον Βασίλη Μαντινάο και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!