Αποκλειστικό: Το "Κονάκι" εξοπλίζεται! Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν λησμόνησε την υπόσχεση του

Αποκλειστικό: Το "Κονάκι" εξοπλίζεται! Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν λησμόνησε την υπόσχεση του

Σύντομα θα προχωρήσει η χρηματοδότηση του εξοπλισμού του πολυχώρου πολιτισμού στο Κονάκι της Καρπάθου!

Πρόκειται για μία δέσμευση του π. Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Καρπαθιακων Νέων, βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Το θέμα έχει αναλάβει και “τρέχει ” κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ. Νισυρίου ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Παραγυιός  .

Όπως αναφέρει στα Καρπαθιακά Νέα από την Ρόδο όπου βρίσκεται για οικογενειακούς λόγους : ” Μετά την ανάθεση ύψους 80.000 για την επισκευή του Η/Μ εξοπλισμού από τον Δήμαρχο Καρπάθου σύντομα θα υπάρξουν κι άλλα καλά νέα.

Πρόκειται για την χρηματοδότηση του εξοπλισμού του υπογείου και του άνω ορόφου του κτιρίου στο Κονάκι , σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που έχει εκπονηθεί από τον Δήμο Καρπάθου ύψους περίπου 78.000 ευρώ .

Το ποσό θα διατεθεί από πηγή η οποία δεν είναι προς το παρόν ανακοινώσιμη και θα περιλαμβάνει τον εξοπλισμό για την λειτουργία βιβλιοθήκης, γραφείων και ραδιοφωνικού σταθμού . Επίσης θα αγοραστούν τα απαραίτητα για την λειτουργία εργαστηρίου καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι ένα τόσο υψηλόβαθμο πρόσωπο, παρά τον τεράστιο φόρτο εν μέσω διπλών εκλογών , δεν ξέχνα καμία από τις δεσμεύσεις του ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι φαινομενικά “μικρό” σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι πρόκειται για προεκλογική δέσμευση και μεγάλη επιτυχία προσωπικά του Δημάρχου κ. Νισυρίου που το κτίριο στο Κονάκι το οποίο βρισκόταν κλειστό περίπου 15 χρόνια παραδόθηκε στην κοινωνία .

Έχει ήδη φιλοξενήσει τριψήφιο αριθμό δράσεων και με την αναβάθμιση που θα επέλθει στον εξοπλισμό του θα παραδοθεί έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού  !

Καθοριστική για την λειτουργία του χώρου ήταν η συμβολή της τριμελούς επιτροπής εθελοντών που όρισε ο Δήμαρχος με τους κυριους Κοντονικόλα , Μπιζεκη και Τσακίρογλου που αφιέρωσε ατελείωτο χρόνο και κόπο για τον σκοπό αυτό . Το έργο τους συνεχίζουν πλέον, με την ίδια επιτυχία και τα μέλη της νυν διοίκησης του ΚΟΠΑΠ .

18.6.23

Καρπαθιακα Νέα