Αβοήθητοι όσοι επιθυμούν να σχεδιάσουν ακτοπλοϊκό ταξίδι στην Κασοκαρπαθία

Αβοήθητοι όσοι επιθυμούν να σχεδιάσουν ακτοπλοϊκό ταξίδι στην Κασοκαρπαθία
“Υποτίθεται χθες 19/4/23  η Bluestar Ferries, θα αναρτούσε τα δρομολόγια του Bluestar Chios….. Μην τα είδατε μην τα απαντήσατε…. Ούτε η Bluestar ούτε η ΑΝΕΚ έχουν αναρτημένα δρομολόγια για τον Μάιο.”
Άξιο απορίας είναι με το τι συμβαίνει για το πλοίο της κασοκαρπαθίας με όλους εκείνους που επιθυμούν να ταξιδέψουν να περιμένουν απορημένοι κι αβοήθητοι δίχως να υπάρχει καμιά πληροφορία!
Την παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καρπάθου και της Κάσου, ζητούν με επιστολή τους οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, Γιάννης Φραγκούλης και της Ομοσπονδίας Παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων Ρόδου, Νίκος Κωνσταντινίδης.
Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους: “Σύμφωνα με τα σημερινά επίσημα δεδομένα των ακτοπλοϊκών εταιρειών, ΑΝΕΚ και BLUE STAR FERRIES, το τελευταίο προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη, κλπ, θα αναχωρήσει την Τρίτη 2 Μαΐου. Αμέσως μετά, εμφανίζεται ένα «κενό» μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου! “
20.4.2023
Καρπαθιακά Νέα