Μπαριανάκης για Καΐσερλη στον RV: Δε νομίζω ότι ο Τσίπρας θα κάνει το λάθος να στηρίξει εκπρόσωπο της σχολής που οδήγησε τη χώρα στην ηθική, πολιτική και δημοσιονομική χρεοκοπία (audio)

“Δεν νομίζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει το λάθος  να στηρίξει τον Κώστα Καΐσερλη για υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Είναι καμένο χαρτί “ δήλωσε  Μιχάλης Μπαριανάκης,  υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερεια΄ρχη Γιώργου Χατζημάρκου,  μέσω της συχνότητας του Real Voice 99.5, μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη και την εκπομπή “Πρωινό X-press”, ερωτηθείς για το σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, να λάβει χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ο τ. Δήμαρχος Κω Κώστας Καΐσερλης κατά τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην Κω. Ο κ. Μπαριανάκης υποστήριξε ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο ο νυν Περιφερειάρχης όχι απλά θα επανεκλεγεί, αλλά θα είναι θριαμβευτική η νίκη του, εκτιμώντας ότι θα λάβει ποσοστό 70-75% την 8η Οκτωβρίου.

Της Νατάσας Παμπρή

“Θα είναι χαρά μου να έχει αντίπαλο τον Κώστα Καΐσερλη ο Γιώργος Χατζημάρκος. Δε νομίζω ότι θα κάνει τέτοιο λάθος σήμερα από την Κω ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι χαρτί καμένο. Όπως κάψανε το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. Πρέπει να υπάρχει όραμα και αυτοί οι άνθρωποι είναι καμένα χαρτιά. Μακάρι να είναι αντίπαλος του κ. Χατζημάρκου, εγώ θέλω να είναι, γιατί ο κ. Χατζημάρκος σε τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει 70-75%”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Μπαριανάκης χαρακτήρισε νεκροθάφτη των λιμανιών τον τ. Δήμαρχο Κω και τ. υφυπουργό Εσωτερικών Κώστα Καΐσερλη, που με δικό του νόμο πήρε τα λιμάνια και τα έφερε στα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία,  ως χαρακτηριστικό παράδειγμα και αντίληψη λειτουργίας των εκφραστών της πολιτικής σχολής που οδήγησε τη χώρα στην ηθική, πολιτική και δημοσιονομική χρεοκοπία και σήμερα πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο, όταν οι καιροί, οι εξελίξεις και κυρίως η αντίληψη περί πολιτικής που έφερε ο Γιώργος Χατζημάρκος, τους έχει ξεπεράσει οριστικά.

Ακούστε τον εδώ:

 

Εξάλλου, δριμεία επίθεση σε όσους προσπαθούν με ανούσιες τοποθετήσεις να ασκήσουν κριτική στην περιφερειακή αρχή και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, εξαπέλυσε ο Μιχάλης Μπαριανάκης

Ο κ. Μπαριανάκης αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται για το έργο της περιφερειακής αρχής από μία μικρή “ομαδούλα” που φθάνει αριθμητικά τα δάχτυλα μιας παλάμης, όπως είπε χαρακτηριστικά, σημείωσε:

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έλειψα ως ενεργός, παραγωγικός  περιφερειακός σύμβουλος όμως είμαι ενεργός πολίτης και κάποια θέματα δε μπορώ να μην τα συζητώ. Υπάρχει μία ομαδούλα που βγάζει εμμονή και μίσος εναντίον της περιφερειακής αρχής. Μέχρι σήμερα βλέπουμε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος απέναντι στην περιφερειακή αρχή, αλλά βλέπουμε και το αποτέλεσμα που υπάρχει. Ευτυχώς είναι μετρημένοι στα δάχτυλα σε αυτή την ομαδούλα και ψάχνουν να βρουν ανούσια θέματα, έχουν συνηθίσει να αναπολούν το παρελθόν, αυτοί οι οποίοι πτώχευσαν τη χώρα. Όταν ακούω π.χ. πράγματα που με λυπούν όπως π.χ. το παλιό ελληνικό προξενείο παίρνω θέση. Γι’ αυτό το οίκημα έχω εικόνα από τότε που ήμουν νομαρχιακός σύμβουλος με τον Σ. Καραγιάννη. Το κτήριο καθαρίσθηκε, σουλουπώθηκε κάπως, έπειτα χάσαμε τις εκλογές από τον Γ. Μαχαιρίδη, ψιλοφτιάχτηκε, χωρίς καμία προσπάθεια αξιοποίησής του. Στη συνέχεια επί θητείας του Γ. Χατζημάρκου, το ακίνητο σουλουπώθηκε και μάλιστα ήρθε επί ΣΥΡΙΖΑ ο τότε Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης. Είδαμε όμως στην πορεία ότι δε μπορούσε να λειτουργήσει ως εκθεσιακό κέντρο. Πάλι θα ρήμαζε. Δεν αλλάξαμε την ιστορία του κτηρίου, τα ιστορικά γεγονότα τα έγραψε κάποιος ιστορικός, τα όποια λάθη στην πινακίδα θα διορθωθούν. Δεν είναι της αρεσκείας τους ο Περιφερειάρχης και έχουν εμμονή. Επί της ουσίας ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει ένα πλούσιο έργο να επιδείξει και εκείνοι μάταια ψάχνουν να βρουν αντιπάλους στην ονοματολογία που συζητούν σε επίπεδο παρέας”.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαριανάκης, με τέσσερις θητείες στον Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος ατην περασμένη εβδομάδα, συμπορευόμενος ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

“Συστρατεύομαι πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί το πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί. Εδώ αυτή τη στιγμή ο κ. Χατζημάρκος έχει μία τεράστια αποδοχή στην κοινωνία που αυτή αποφασίζει και ένα τεράστιο έργο να επιδείξει αυτά τα 9 χρόνια που έχει την ευθύνη της περιφερειακής αρχής στο Νότιο Αιγαίο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπαριανάκης εργοδηγός δομικών έργων, έχει διατελέσει:

– Επίκουρος Νομάρχη και ιδρυτής του ΝΑΟΔ (Νομαρχιακός Αθλητικός Οργανισμός Δωδεκανήσου1998-2002)

– Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Διαγόρεια 1998 – 2002

-Εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος κατά τις θητείες: 1998-2002,  2002-2006, 2006-2010

– Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο κατά τη θητεία 2014-2019

– Πρόεδρος στο Περιφερειακό Φυτώριο 2014 -2019

Επίσης, είναι ενωσιακός Προπονητής από το 1996 στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και συμμετείχε σε Αθλητικά Σωματεία και σε Διοικητικά Συμβούλια ως μέλος και μέτοχος σε ΚΟΛΟΣΣΟ, ΔΙΑΓΟΡΑ, ΡΟΔΟ και ΡΟΔΙΑΚΟ.

Άλλωστε σε γραπτή δήλωσή του την περασμένη Παρασκευή είχε τονίσει:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας αποδέχομαι την πρόσκληση του επιτυχημένου σε ολόκληρη την Επικράτεια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και συστρατεύομαι κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της νίκης, στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.  Τα τελευταία τέσσερα χρόνια,  έλειψα ως ενεργός, παραγωγικός  Περιφερειακός Σύμβουλος όπως ξέρω να  αγωνίζομαι τόσα χρόνια στις Συνεδριάσεις της Παράταξης και του Περιφερειακού μας Συμβουλίου.  Είμαι πεπεισμένος ότι η επανεκλογή της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του  Γιώργου Χατζημάρκου στην πενταετία 2023 – 2028 θα ισχυροποιήσει και θα επεκτείνει το τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί την τρέχουσα τετραετία. Στους νέους αυτούς στόχους που έχουν τεθεί, θα βρεθώ στο πλάι του Γιώργου Χατζημάρκου και της Παράταξής μου για να φέρουμε σε πέρας ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Με την εμπειρία, τη σοβαρότητα, τη διορατικότητα και την προσήλωση στο έργο που θα μας ανατεθεί να υπηρετήσουμε εκ νέου».

πηγή realvoice995.gr
Καρπαθιακά Νέα