Νέα συνεργασία στην καρδιά της Χερσονήσου για τη CHC Group

Νέα συνεργασία στην καρδιά της Χερσονήσου για τη CHC Group

Η νέα συνεργασία με το Casa Orama Boutique Hotel 4* και την οικογένεια του κυρίου Μάνου Πεχυνάκη, αφορά τους τομείς Contracting και Sales. Δυο τομείς που χειρίζονται άψογα τα στελέχη της CHC Group ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε συνεργάτη.

Το Casa Orama Boutique Hotel 4*, στο κέντρο της Χερσονήσου, είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με τα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια του να είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κάθε επισκέπτης για άνετη διαμονή.

1-zacharias-a-chnaris-zacharias-a-chnaris-offices-chc-group

                                                      Ζαχαρίας Α. Χνάρης,

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Συνεχίζοντας την υλοποίηση του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού της CHC Group, ανακοινώνουμε με χαρά μια ακόμη συνεργασία, αυτή τη φορά στην Κρήτη και τη Χερσόνησο, με το Casa Orama Boutique Hotel 4*.

Ένα ξενοδοχείο που λόγω της θέσης και της φιλοσοφίας που διακατέχει την λειτουργία του, δημιουργεί συνθήκες για ακόμα πιο εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με βήματα σταθερά και σίγουρα και γνώμονα πάντα και μόνο, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες μας.

Η έμπειρη, καταρτισμένη ομάδα της CHC Group άλλωστε, αποτελεί και την εγγύηση για αποτελεσματικές και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, που λειτουργούν προς όφελος των επιχειρηματιών αλλά και της τοπικής μας οικονομίας.».

Προσφάτως επετεύχθη μια νέα συνεργασία για την CHC Group, 5ετούς διάρκειας, με το Royal Beach Hotel 4* στην Κάρπαθο, στον τομέα του Full Management.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια κ Πύλιαρη Ανδρέα, με στούντιο και διαμερίσματα, και βρίσκεται στη διάσημη, βραβευμένη και πλήρως οργανωμένη παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το Ξενοδοχείο απέχει 800 μ. από το κέντρο του χωριού Αρκάσα, 8χλμ. από το λιμάνι της Καρπάθου, 14 χλμ. από το αεροδρόμιο και 16 χλμ. από την πρωτεύουσα Πηγάδια.

Βασική φιλοσοφία της CHC Group και σε αυτή τη συνεργασία, είναι η ενίσχυση των συνθηκών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και της αξέχαστης διαμονής, της απόλαυσης και χαλάρωσης, έτσι ώστε οι αναμνήσεις από τις διακοπές μικρών και μεγάλων, να τους συντροφεύουν μια ζωή.

Γεγονός που με την στελεχιακή επάρκεια της εταιρείας, την εμπειρία και τη μεθοδικότητα που την χαρακτηρίζει, θεωρείται ως δεδομένο.

Δελτίο τύπου

19.9.2023

Καρπαθιακά Νέα