Στην Κάρπαθο γεννήθηκε ο Cornelis! 7ο παιδί για το Νοσοκομείο που γεννήθηκε τον 7ο μήνα, στις 07:45 π.μ.!

Στην Κάρπαθο γεννήθηκε ο Cornelis! 7ο παιδί για το Νοσοκομείο που γεννήθηκε τον 7ο μήνα, στις 07:45 π.μ.!

Το Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου γιορτάζει μια ακόμη γέννηση παιδιού! Πρόκειται για τον Cornelis, ένα υγιέσταστο αγοράκι 3.8 κιλά που έφερε στον κόσμο ο γυναικολόγος Παύλος Τσίγκος και η μαία Μαρία Γιαβάση!

Το αγοράκι είναι η 7η γέννηση για το Νοσοκομείο της Καρπάθου, γεννήθηκε τον 7ο μήνα και στις 07.45 π.μ. Πολλά τα 7αρια και ευχόμαστε να είναι τυχερό σε όλα τα βήματα της ζωής του!

Ευτυχισμένοι γονείς είναι Thom και η Renate Mattson. Ο Thom έχει καταγωγή από την Σουηδία και η Renate από την Ολλανδία ωστόσο τα τελευταία 13 χρόνια έχουν λατρέψει την Κάρπαθο! Ζουν στην περιοχή Πίνι της Βωλάδας και έχουν την επιχείρηση Οινοποιείο Correct and Mattsson στο Pini καθώς επίσης και το πολύ γνωστό Art and Walk Karpathos!

Ο Cornelis είναι το δεύτερο παιδί τους, το πρώτη ήρθε η Freyja, που σήμερα είναι 20 μηνών και μεγαλώνει βέβαια στην Κάρπαθο!

Να δώσουμε ακόμη μια φορά τα συγχαρητήρια μας στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου, στον γυναικολόγο κ. Τσίγκο, την μαία κα Μ. Γιαβάση καθώς και σε όλο το προσωπικό που άοκνα καθημερινά δίνει μικρές και μεγάλες μάχες ζωής.

Συγχαρητήρια και στους γονείς, που μπορεί στο διαβατήριο μπορεί να μην γράφει Ελλάδα και Κάρπαθος ωστόσο αυτό που μετρά είναι η ψυχή και η καρδιά και εκεί και οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι είναι Έλληνες και αληθινοί Καρπάθιοι!

Ο ευτυχισμένος πατέρας έγραψε σήμερα το πρωι στη σελίδα του Art and walk Karpathos:

“his morning at 7:45 AM Renate gave birth to a baby boy. Mother and baby are doing well.
Welcome to the world:
Cornelis Theo Tommy Mattsson ❤️
We will do our best to give you the happiest life you can imagine🙏
All tours are postponed for the next days until further notice.
Lots of love from us”

7.6.2023

Καρπαθιακά Νέα