Ο Γιώργος Αναστασιάδης συνεχίζει απρόσκοπτα της επαφές και τις διεργασίες στην Κάρπαθο για τη δημιουργία συνδυασμού ο οποίος θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε, 21,22 και 23 Απριλίου ανέβηκε στη γενέτειρα του Βόρεια Κάρπαθο και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στο Διαφάνι και την Όλυμπο με συγγενείς και φίλους, επαφές που έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα.
Την ίδια ώρα κάποιοι “γνωστοί-άγνωστοι, παίζουν τα ρέστα τους” όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη, έχουν επιδοθεί σε μια κούρσα λάσπης και βρώμικων μεθόδων, φορτώνουν με “ανώνυμα ψέματα” και παραμύθια τα καφενεία και τους δρόμους της Καρπάθου.
Αφού αρχικά, ως “φίλοι”, επιχείρησαν να αποτρέψουν τον κ. Αναστασιάδη από την εκλογική μάχη και είδαν ότι δεν καταφέρνουν τίποτα στη συνέχεια άρχισαν να διαρρέουν φήμες ότι δήθεν απογοητεύτηκε, αποσύρεται και ότι αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα δημοτικά της Καρπάθου!
“Με χοντρά ψέματα που ψιθυρίζουν στα χωριά της Καρπάθου επιχειρούν να πείσουν ότι ο κ. Αναστασιάδης δήθεν απογοητεύτηκε, εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια και ετοιμάζεται να αναχωρήσει από την Κάρπαθο” ανέφεραν συνεργάτες του και συνέχισαν “ο Δρ Αναστασιάδης παραμένει ενεργός και ακόμη περισσότερο πεισμωμένος! Έχει ήδη συμφωνήσει με αρκετούς Καρπάθιους, μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι νέοι άνθρωποι με ικανότητες και εξειδικευμένες γνώσεις, που μπορούν να προσφέρουν στο νησί και σύντομα θα προχωρήσει στη διακήρυξη και σε ανακοινώσεις για τη δημιουργία της παράταξης του”.
24.4.2023
Καρπαθιακά Νέα