Η παράταξη Καρπαθιακή Ένωση προχώρησε σε 2ο δελτίο τύπου, έπειτα από την απάντηση που έλαβε από τον δήμαρχο κ. Φελλουζή (δείτε παρακάτω):
ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Καρπαθου στο 2/12/2024
Κ. Δήμαρχε,
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που αναλάβατε την διοίκηση του δήμου. Θα διοικήσετε επιτέλους με διαφάνεια και σοβαρότητα?
Φαίνεται ότι το μεγάλο σας εκλογικό αποτέλεσμα σας έχει μετατρέψει σε αλαζόνα και υπερόπτη. Αφήστε την παραπληροφόρηση.Οι πρακτικές σας εξοστράκισης της αντιπολίτευσης και του πολιτικού ελέγχου, που ο Καρπαθιακός λαός απαιτεί, δεν πιάνουν τόπο.
Τέλος, όσον αφορά την εκτύπωση έντυπων προσκλήσεων, η παράταξη μας, και σιγά σιγά και ο Καρπαθιακός λαός, γνωρίζει πολύ καλά την ευαισθητοποίηση σας για το περιβάλλον.
Για το λόγο αυτό σας έχουμε ζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο να μας προσκομίσετε τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεων σας στην ευρύτερη περιοχή του Απερίου, τις οποίες εσείς αναφέρατε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο σαν οικογενειακές σας επιχειρήσεις, και όπως εσείς είπατε, έχουν τις απαραίτητες άδειες (με δική σας πρωτοβουλία χωρίς να σας ρωτήσει κάνεις γιατί νιώσατε την ανάγκη να το κάνετε).
Συνεπώς αφήστε την ενημέρωση για το πόσο ευαίθητος είστε για εκεί που πρέπει. Η παράταξη μας και ο Καρπαθιακός λαός πλεον, έχουν πειστεί.
Για την παράταξη.
Μιχάλης Μανωλάκης
Γιώργος Βασιλαράκης
Αλέξανδρος Χριστοδούλου
Χρήστος Λουλουδης
3.12.2024
Το αρχικό Δελτίο τύπου της Καρπαθιακής Ένωσης που ενόχλησε και ανάγκασε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει σε απάντηση:
Η παράταξη μας για πολλοστή φορά δεν μπορεί να λάβει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις προσκλήσεις και τα θέματα των συνεδριάσεων.
Μετά από τόσο καιρό καλής πίστης και υπομονής η παράταξη μας αποφασίζει να απέχει από τη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ( Δευτέρα 2-12-24) καθώς λόγω επαναλαμβανόμενους τεχνικού προβλήματος έλαβε θέματα Κυριακή απόγευμα , κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί πολλάκις και στο παρελθόν .
Παράλληλα η δημοτική αρχή δεν έχει ικανοποιήσει το αίτημα μας να μας χορηγεί έστω ένα αντίγραφο φυσικού φακέλου για τις συνεδριάσεις.Ως εκ τούτου δίνεται η εντύπωση για άλλη μια φορά ότι η δημοτική αρχή δεν υπολογιζει τίποτα και κανέναν. Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος.
Εκ της παράταξης
2.12.2024
4.12.2024
Καρπαθιακά Νέα