Διαμαρτυρία στην ΚΕΔΕ, των Δ.Σ. «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ» Δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ, παράταξης που κέρδισε τις εκλογές το 2019

Διαμαρτυρία στην ΚΕΔΕ, των Δ.Σ. «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ» Δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ, παράταξης που κέρδισε τις εκλογές το 2019

Δελτίο τύπου 23/8/2021

Ενημερωση του Καρπαθιακου λαού εκ μέρους των Δημοτικών Συμβούλων της 

ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας ότι δεν ειμαστε αδρανείς στο μεγάλο πρόβλημα της λειτουργίας του δήμου μας.Οι ενέργειες της παράταξης μας ήταν οι εξής.

1)Υπήρξε επικοινωνία με τον Κύριο Παπαγεωργιου Μιχάλη Ειδικό νομικό συνεργάτη του Δημάρχου από τον οποίο ζητήσαμε να μεσολάβησει για συνάντηση με τον Κο Δήμαρχο για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

2)Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία το Σαβατο21/8/2021 του κυρίου Λυριστη Γιάννη ΔΣ με τον Πρόεδρο του ΔΣ(κ. Παραγυιο) του δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ για συνάντηση της παράταξης για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του δήμου. Η απάντηση του Κου Προέδρου ήταν ότι ήταν καλεσμένος σε γάμο και οτι θα τον καλέσει την επόμενη μέρα να το κανονίσουν δηλ 22/8/2021 μετά από τηλεφώνημα του. Ακόμη και σήμερα ο Πρόεδρος άφαντος.

Δηλώνουμε παρόντες σαν δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ θέλοντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του δήμου με μια σωστή λειτουργία της παράταξης που ψήφισε ο Καρπαθιακος Λαός και καλούμε τον Δήμαρχο να ενώσει την παράταξη.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 6/7 ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ»:

Ζανακης Δημήτρης

Καλη-Φιλιπουση Ριτα

Λυκος Νικος

Λυριστης Γιαννης

Μανωλάκης Μιχαλης

Τσερκης Εμμανουηλ

Κυριε Πρόεδρε της ΚΕΔΕ αυτό το δελτίο τύπου δημοσιευθηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο την 23/8/2021.

Βγαζετε καποιο συμπέρασμα ότι εμεις δεν θελουμε να συνεργαστούμε με τον δήμαρχο ΚΑΡΠΑΘΟΥ; Η απλώς ο εισηγητής κ Παραγυιός ψεύδεται; στην τελευταία συνεδρίαση σας στις 9/12/2021….στο θέμα ημέρ.διατ. 17, που ήταν το θέμα της Διοίκησης του δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ήσασταν πολύ επιθετικοί και απαξιωτικοι απέναντι μας, χωρίς να μας γνωρίζετε και χωρίς καν να ερωτηθούμε για την άποψη μας στο θέμα. Βασιστήκατε σε μαρτυρίες ανθρώπων,(Δημάρχου, αντιδημάρχου) οι οποίοι σας εμφανίστηκαν σαν πολιτικά θύματα, ενώ είναι θύτες. Μας ανακάλεσε από τις θέσεις ευθύνης, που μας έδωσε στις 1/9/2019, γιατί του ζήτησαμε όλοι οι εκλεγμένοι ΔΣ του να είναι περισσότερο δημοκρατικός απέναντι μας. Του ζητήσαμε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και αυτός μας απέλυσε και κράτησε μόνο τον κ Παραγυιο ο οποίος είναι συγγενής του (ανιψιός) και ο οποίος ήταν εισηγητής του θέματος. Επιπλέον μέσα σε δυο μέρες τα «βρήκε» με την αντιπολίτευση πράγμα που σημαίνει ότι το είχαν μεθοδεύσει εδώ και καιρό . Η τοπική κοινωνία «βόα»

Κύριε Πρόεδρε ουδέποτε μας καλεσε να δούμε τι θα γίνει με την διοίκηση του δήμου. Και θα σας συνιστούσαμε να μιλήσετε με τον δήμαρχο Ρόδου να σας ενημερώσει τι συμβαίνει στο Δήμο ΚΑΡΠΑΘΟΥ γιατί αυτός είναι ενήμερος για τα του Δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ. Ο ιδιυος μεσολάβησε και βρήκε τοίχο. Δεν γνωρίζετε για ποιους μιλάμε κ Πρόεδρε.

Είναι και οι δυο γνωστοί πλέον στην κοινωνία μας γιαυτα που έκαναν στους ανθρώπους της παράταξης «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» μόνο και μόνο ο ανιψιός του δημάρχου (κ Παραγυιός) να μην «βλέπει»κανένα αντίπαλο μπροστά του.

Κύριε Πρόεδρε μας ζητάτε να παραιτηθούμε, να φύγουμε κλπ. Αλήθεια μας γνωρίζετε; Ποιος από την ΚΕΔΕ μας γνωρίζει;

Σας είπε ο κ Παραγυιός ότι 16/21 ΔΣ στηρίζουν τον δήμαρχο. Άλλη μια παραποίηση της αλήθειας.

Ας μας γράψει τα ονόματα όλων των 16 ΔΣ. Ο Γκεμπελς σε σημερινή έκδοση.

Ο κ Παραγυιός δηλητηριάζει την κοινωνία της ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

Σας είπε ότι με 5/21 ψήφους εκλέξαμε πρόεδρο ΔΣ.Ο εισηγητής(κ.Παραγυιος) ήταν πριν πρόεδρος ΔΣ με 7/21. Παραποιούν την αλήθεια οσον αφορά τους άλλους.

Κύριε πρόεδρε της ΚΕΔΕ επειδή είμαστε οικογενειάρχες ,από τους πρώτους εκλεγμένους σε σειρά, και επειδή δεν κάνουμε «πλακίτσα» οπως χαρακτηριστικά είπε κάποιο μελος της ΚΕΔΕ, παρακαλούμε την ΚΕΔΕ να ανασκευάσει τα λεγόμενα σας και να δημοσιευτούν στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο. Άλλως θα είστε συνυπεύθυνοι για το πολιτικό «έγκλημα» που συντελείτε αυτήν την στιγμή στην Κάρπαθο με τις παρεμβάσεις των μελών σας υπέρ του δημάρχου ΚΑΡΠΑΘΟΥ. Δηλαδή η καταπάτηση λαϊκής εντολής. Τι θέλετε δηλαδή να κυβερνά η αντιπολίτευση και όχι η παράταξη που τον εξέλεξε οταν ο δημαρχος δεν έχει διαχειριστική ικανότητα;

Και αυτό μπορειτε να το δείτε οταν ακούσετε ξανά την παρέμβαση του δημάρχου στην συνεδρίαση. Τα «άσχετα»που σας είπε.

Χθες 12/12/21 ο κ.Δημαρχος και το επιτελείο του έπιναν καφέ σε παρακείμενη στο ΔΣ καφετέρια και δεν προσήλθε σε δυο διαδοχικές συνεδριασεις ΔΣ!!!!!!!!!!!!

Αυτοί είναι οι «θεσμικοί» που σας παρουσιάστηκαν σαν «θύματα»;

Τέτοιους θέλετε στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ της παράταξης που κέρδισε τις εκλογές του 2019

Ζανακης Δημήτρης

Λυκος Νικος

Λυριστης Γιαννης

Μανωλάκης Μιχαλης

Τσερκης Μανωλης