Ο Δήμαρχος Καρπάθου διαψεύδει τη φήμη για τον Χατζηκουτσό και ενημερώνει για το λιμάνι

Ο Δήμαρχος Καρπάθου διαψεύδει τη φήμη για τον Χατζηκουτσό και ενημερώνει για το λιμάνι

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Καρπάθου, κ. Νισύριου, έπειτα από τις φήμες περί μετακίνησης του γραφείου Γ. Χατζηκουτσού.

Ο κ. Νισύριος φανερά ενοχλημένος ανέφερε στα «Καρπαθιακά Νέα» ότι ουδέποτε μπήκε θέμα μετακίνησης του κ. Χατζηκουτσού από το κτήριο του Δήμου Καρπάθου. Όσο για εκείνους, που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, ανέφερε ότι μόνο κακό κάνουν στο Δήμο και την Κάρπαθο.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας, με τον Δήμαρχο Καρπάθου, ρωτήσαμε πως είναι τα πράγματα με στο θέμα της Οικ. Επιτροπής και εκείνος μας ανέφερε ότι ο ίδιος τρέχει τις άμεσες αποφάσεις ενώ συντομότατα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα μπει νέο μέλος και η Οικονομική επιτροπή Δήμου Καρπάθου θα λειτουργήσει.

Επίσης ο Δήμαρχος Καρπάθου ανέφερε ότι σύντομα θα έχουμε νέα και στην υπόθεση του λιμανιού και τόνισε ότι πρόκειται για ένα μείζων θέμα  που ωστόσο αφορά την Περιφέρεια. Μάλιστα ανέφερε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καρπάθου από το 2019 έχει ψηφίσει την πρόταση Γιαμίν και με βάση αυτήν προχωρούν όλες οι διαδικασίες. Δεν υπάρχει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «καμία άλλη πρόταση στο τραπέζι πέραν αυτής του κ. Γιαμίν».

 

Πηγή Καρπαθιακά Νέα