Η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη για τις αυξήσεις στα φάρμακα

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη για τις αυξήσεις στα φάρμακα

“Δεν μπορώ να αντέξω στην προσβολή της νοημοσύνης μου από τον υπουργό υγείας. Μας δήλωσε χθες ότι οι τιμές των φαρμάκων λαϊκής κατανάλωσης δηλαδή τα φθηνά φάρμακα αντιβιοτικά, παυσίπονα, εισπνεόμενα κτλ δεν καλύπτουν ούτε το κόστος παραγωγής τους γι’ αυτό και θα αυξηθούν.

Εκείνο όμως που προσβάλλει την νοημοσύνη του ελληνικού λαού είναι ότι οι πολίτες θα επιβαρυνθούν ΜΟΝΟ 25% Ενώ το υπόλοιπο θα το καλύψει ο ΕΟΠΥΥ δηλαδή η κυβέρνηση.

Ίδια λογική όπως και στην ενέργεια. Συνεχίζουμε ακόμα να πληρώνουμε την ενέργεια στα 270 €/MVH πυροδοτώντας τον πληθωρισμό και τις αύξησης πρώτων ειδών, ενώ άλλα κράτη oπως η Πορτογαλία και Ισπανία με 6 €/MVH και η Γερμανία και Γαλλία με 146€. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη και στα φάρμακα δηλαδή και στην ενέργεια μας λένε ότι οι αυξήσεις θα καλύπτονται από το κράτος, από τα λεφτά του προϋπολογισμού. Τινος είναι όμως τα λεφτά αυτά ρε πα@@τζηδες;

Είναι του Πλεύρη; Είναι του Μητσοτάκη; Η είναι του ελληνικού λαού,των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων πολιτών δηλ μέσω του προϋπολογισμού; (ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιοί είναι οι αιμοδότες του προϋπολογισμού).

Πόσο νομίζετε ότι μπορείτε ακόμα να κοροϊδεύετε;”