ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα online πληροφόρησης οικονομικών συναλλαγών

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα online πληροφόρησης οικονομικών συναλλαγών

Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα online πληροφόρησης οικονομικών συναλλαγών των πολιτών με τον Δήμο Καρπάθου

Στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Καρπάθου που πραγματοποιείται μεθοδικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους δημότες μας μία πολλή σημαντική υπηρεσία, αυτήν του Συστήματος Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσόμενων στον Δήμο Καρπάθου.

Μέσω του συστήματος αυτού, κάθε συναλλασσόμενος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει την καρτέλα με την συνολική οικονομική του εικόνα: οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμοί, κ.ά.

Επίσης, μπορεί να εκτυπώσει τα στοιχεία της οφειλής καθώς και να πληρώσει τις βεβαιωμένες του οφειλές, είτε είναι εμπρόθεσμες είτε ληξιπρόθεσμες, μέσω Web Banking ή Ταμείου Τραπέζης χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ταυτότητα πληρωμής.

Η σύνδεση στην υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών στο Taxisnet, με πλήρη ασφάλεια και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://karpathos.qprimeerp.gr/Account/Login

Για να ενεργοποιήσετε το Λογαριασμό σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται μετά την είσοδο μέσω Γ.Γ.Π.Σ., όπου υπάρχει και εγχειρίδιο χρήσης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφού συμπληρώσετε την καρτέλα με τα απαραίτητα στοιχεία, θα υπάρξει έγκριση από την υπηρεσία κι αποστολή επιβεβαιωτικού email.

Μετά την ενεργοποίηση η οποία είναι ιδιαίτερα εύκολη, ο πολίτης θα μπορεί από κάθε σημείο της Γης να ενημερώνεται για τις συναλλαγές του με τον Δήμο Καρπάθου, να τις εξοφλεί και να έχει Online πρόσβαση στο ανάλογο αρχείο συναλλαγών.

Μέσω του συστήματος αυτού ευελπιστούμε να παρέχουμε και στους μόνιμους κατοίκους αλλά κυρίως στους Αποδήμους Καρπαθίους την άμεση και άνευ κόπου πρόσβαση στις συναλλαγές τους με τον Δήμο Καρπάθου αφού πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Κάρπαθος 22 Αυγούστου 2022

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος