Δήμος Καρπάθου: Στοχευμένη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δήμος Καρπάθου: Στοχευμένη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με επιτυχία διοργανώθηκε το προηγούμενο διάστημα από τον Δήμο Καρπάθου και την Επιτροπή Τουρισμού  η επίσκεψη των Anne και Mike Howard, δημοφιλών Αμερικανών instagramers, bloggers και influencers. 

Οι ταλαντούχοι και διακεκριμένοι Anne και Mike διατηρούν το  ρεκόρ «του μεγαλύτερου μήνα του μέλιτος του κόσμου»! Από το 2012 έχουν ξεκινήσει «τον μήνα του μέλιτος τους» που συνεχίζει μέχρι σήμερα με επισκέψεις σε πάνω από 70 χώρες από 7 ηπείρους, συνεργαζόμενοι με δεκάδες τουριστικούς οργανισμούς και τουριστικούς ομίλους.

Οι Anne & Mike εξειδικεύονται και θεωρούνται κορυφαίοι bloggers – influencers στον τουρισμό ζευγαριών με ποιοτικά ενδιαφέροντα για αυθεντικές εμπειρίες, παραδόσεις και αειφορία. Το blog https://www.honeytrek.com/ και τα social media των Anne & Mike έχουν εντυπωσιακή απήχηση σε Αμερική, Μ. Βρετανία και Ευρώπη γενικότερα.

 Συνολικά, οι φίλοι στα social media «αγγίζουν» τους 375.135 και οι επισκέπτες στο blog τους ξεπερνούν τους 600.000! Επιπλέον, τα άρθρα, οι αναρτήσεις και οι ιστορίες των δημοφιλών bloggers αναδημοσιεύονται κατά καιρούς από κορυφαία διεθνή ΜΜΕ του κόσμου όπως National Geographic, Travel & Leisure, NBC, και πολλά ακόμη!

Παράλληλα ο Δήμος συνέχισε τις προσπάθειες εξωστρέφειας ενημερώνοντας φορείς του εξωτερικού και διεθνή μέσα ενημέρωσης για την πρόκληση νέων αφιερωμάτων στο εξωτερικό.  Πρόσφατα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ελβετίας Blick, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες σε Ελβετία και Αυστρία,  συμπεριέλαβε την Κάρπαθο μόνο από Ελλάδα,  στη νέα της λίστα με τα 8 ομορφότερα νησιά της Ευρώπης! 

Ο Δήμος αξιοποίησε την είδηση και για την παράλληλη προβολή του προορισμού στην Ελληνική αγορά, «γεννώντας» πάνω από 80 θετικά δημοσιεύματα σε πολλά δημοφιλή ΜΜΕ όπως Πρώτο Θέμα, Τα Νέα, Το Βήμα, In.gr ANT1News, Iefimerida, Οικονομικός Ταχυδρόμος, Newsit, REAL, News.gr, Ενικός, Το Ποντίκι, Newmoney, Newsbeast, Newsbomb,  Eirinika, CNN.gr, the TOC, Pagenews, GRTimes, Ελεύθερος Τύπος, Zougla, Athens Voice, ERTnews, Μηχανή του Χρόνου, AlfaVita, Εν Λευκώ, Inrtronews.gr, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία, Money Review της Καθημερινής και άλλα πολλά.

«Τα παραπάνω είναι μόνο ένα δείγμα της συστηματικής δουλειάς του Δήμου Καρπάθου και της Επιτροπής Τουρισμού που γίνεται με στόχο την ανάδειξη του προορισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι προσπάθειες συνεχίζονται με το βλέμμα και σε άλλες αγορές ενδιαφέροντος», δηλώνει  ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου Μανώλης Παραγυιός.  

Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: honey trek 

https://www.instagram.com/reel/Cs2JnAbtMaM/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

3.7.2023

Καρπαθιακά Νέα