Δημοτικοί Σύμβουλοι ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ: " κ. Δήμαρχε, ανασκευάστε τα προσβλητικά και συκοφαντικά που αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα"

Δημοτικοί Σύμβουλοι ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ: " κ. Δήμαρχε, ανασκευάστε τα προσβλητικά και συκοφαντικά που αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα"

Με μεγάλη λύπη και έκπληξη λάβαμε γνώση των όσων  ισχυρίζεστε στην επιστολή που δημοσιεύτηκε στις 10/10/21 στην ηλεκτρονική σελίδα των Καρπαθιακων Νέων και της Καρπαθιακής.

Καταφέρεστε με απαξίωση και ύβρεις σε βάρος των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-συνεργατών σας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκλογή σας στην θέση του δημάρχου και σας στήριξαν δυο χρόνια.

Είναι ανακριβές και εξ ολοκλήρου ψευδές ότι προσπαθήσαμε να σας εξωθήσουμε σε βιολογική εξόντωση ενώ Εμείς επιδιώξαμε με κάθε τρόπο την συνεργασία μαζί σας για το καλό του τόπου μας.

Οι κατηγορίες προς το πρόσωπο μας είναι όλες αβάσιμες, όλες οι μέχρι σήμερα ενέργειες μας μοναδικό σκοπό έχουν την υλοποίηση των προεκλογικών μας εξαγγελιών σεβόμενοι τις υποσχέσεις που δώσαμε στον Καρπαθιακο λαό.

Κατόπιν όλων των ανώτερων σας καλούμε να ανασκευάσετε τα όσα προσβλητικά και συκοφαντικά αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα σας αλλιώς επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος μας εις βάρος σας.

 

Οι ΔΣ της «ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ»

ΖΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΥΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΕΡΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ