Πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο εσπερίδα ενημέρωσης για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε στην Κάρπαθο εσπερίδα ενημέρωσης για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/9 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Καρπάθου, εσπερίδα ενημέρωσης για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού.

Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή και την πρόσφατη προκήρυξη του προγράμματος CLID/ LEADER Αλιείας από την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., και με σκοπό να ενημερώσει όλους του επαγγελματίες αλιείς καθώς και του επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού.

Η εσπερίδα θα περιλάμβανε :

· Ομιλία για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού από τον κ. Γιώργο Λουρδή, συνεργάτη – συνιδρυτή της Πλατφόρμας: Ταξίδια Ψαρέματος

· Παρουσίαση από τον Γρηγόρη Χατζηαντωνίου, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Project Manager IDEC A.E. , «Ευρωπαϊκό πρόγραμμα FIT4BLUE – Ο Αλιευτικός Τουρισμός στην Μπλε Οικονομία».

Αν και η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης δράσης ήταν αδιαμφησβήτητη, η προσέλευση επαγγελματιών και κοινού δεν ήταν η επιθυμητή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπάθου Δήμος Καρπάθου , της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου, της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων και του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.

Ανάρτηση της Επιτροπής Τουρισμού Καρπάθου