Οι Πηγαδιώτες της Αττικής γιορτάζουν τη Βαγγελίστρα στην Αίγινα στις 10 Απριλίου

Οι Πηγαδιώτες της Αττικής γιορτάζουν τη Βαγγελίστρα στην Αίγινα στις 10 Απριλίου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδιωτών Αττικής Έφη Ιωαννίδου Παπουτσάκη, ενημέρωνει για την εκδρομή του Συλλογου στον Αγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

“Βιαστείτε, συντονιστείτε, συνεννοηθείτε, ετοιμαστείτε και αφήστε εμάς να φροντίσουμε για την αναψυχή σας με μια σύντομη απόδραση! Στο κοντινό νησί της Αίγινας, έναν εύκολο προορισμό με το νησιώτικο περιβαλλον που τόσο μας λείπει, με τα αξιοθέατα και το καλό φαγητο!

  Δικαιούμαστε μια μικρή ανάπαυλα από τη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε, είναι μάλλον επιβεβλημένη για την ψυχική μας ενδυνάμωση και αντοχή. Έχουμε ανάγκη την παρέα, την ευθυμία, το γέλιο, το τραγούδι, τις μικρές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς (εννοείται τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο ιός είναι ακόμα εδώ).

 .. Να τιμήσουμε τη Βαγγελίστρα μας, με αρτοκλασία στην εμβληματική Μόνη του Αγίου Νεκταρίου , να επισκεφθούμε το ναό της Αφαιας, να γευματισουμε σε ενα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πέρδικας, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με τα καρπαθικα όργανα, που θα μας συνοδεύουν!!!

Στις 10 Απριλίου λοιπόν, Κυριακή, ραντεβού στο λιμάνι του Πειραιά!!

Επειδή οι θέσεις μας θα είναι περιορισμένες, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην εκδρομή μας, στη σελίδα του Συλλόγου μας ή σε όποιο από τα μέλη μας επιθυμείτε.

Το συνολικό κόστος για τα εισιτήρια, τη μεταφορά μας με πούλμαν στην Αίγινα, το φαγητό (εκτός από τα ποτά), θα είναι 45ευρω!!

Θα είναι μια όμορφη μέρα!! Ελάτε να την κάνουμε ακόμα μια υπέροχη ανάμνηση ❤️”