Ενωτικός ο Κοσμάς Γιαλλουράκης με 12μελη ομάδα διεκδικεί την Προεδρία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

Ενωτικός ο Κοσμάς Γιαλλουράκης με 12μελη ομάδα διεκδικεί την Προεδρία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

Φίλοι και μέλη του ΑΣ Καρπάθου Ποσειδών,

Δημιουργήσαμε μία ομάδα, ένα μείγμα ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, νέοι στον Σύλλογο, παλιές σημαίες της ομάδας, άνθρωποι από διαφορετικά χωριά, με ένα κοινό όμως, την αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στις 17 Οκτώβρη ζητάμε, και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος πρόεδρος, την στήριξη σας για να είναι αυτή η ομάδα, η ομάδα που θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

Μετά τις 17 Οκτώβρη, ο Σύλλογος μας, ο Σύλλογος της Καρπάθου εδώ και 40 χρόνια στα Δωδεκάνησα, μας έχει ανάγκη όλους, να κάνουμε μαζί το βήμα παραπέρα. Έχουμε την δυναμική, την όρεξη και την αγάπη, να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Εμείς ως ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο έργο των προηγούμενων και να χτίσουμε πάνω σε αυτό, να είμαστε δίπλα στον Σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Να διατηρήσουμε την ομάδα αγωνιστικά ψηλά και να στηρίξουμε τους παίκτες με τις θυσίες που κάνουν τόσα χρόνια, να έχουμε ένα οικονομικά αυτάρκης σωματείο, να φέρουμε όλα τα χωριά και όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους δίπλα μας, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να δώσουμε χαρά και διέξοδο σε όλα τα παιδιά της Καρπάθου μέσω των Ακαδημιών μας.

Ως τωρινό μέλος και ταμίας του ΔΣ, έχω καταφέρει κατά γενική ομολογία, να ανταπεξέλθω σε ότι μου έχει ανατεθεί, και μου ανατέθηκαν πολλά περισσότερα απ’όσα μου αναλογούσαν. Αγαπώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γι’αυτό ασχολούμαι ενεργά εδώ και 8 χρόνια στο νησί μας. Δεν θα υποσχεθώ τίποτα, παρά μόνο δουλειά και νέες ιδέες.

Ευχόμαστε η Κυριακή να είναι μία δημοκρατική και ενωτική διαδικασία για τον Σύλλογο.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα, πάρτε θέση δίπλα μας! Η ομάδα μας χωράει όλους όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να είναι εκεί την επόμενη μέρα!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μια ομάδα, ένα νησί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Με εκτίμηση,

Κοσμας Γιαλλουράκης

Διακόπουλος Ευάγγελος

Διακονής Νικόλαος

Μαρής Γεώργιος

Μαστρολέων Μάριος

Μηνακάκης Αθανάσιος

Σακελλάκης Ιωάννης

Σπανός Δημήτριος (Μίμης)

Χατζημιχάλης Βασίλειος

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

Χιώτης Ιωάννης

Χιώτης Μιχαήλ

ΥΓ Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα μας και καλή σεζόν, με υγεία!