Έντυπος οδηγός για το θαλάσσιο τουρισμό από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Έντυπος οδηγός για το θαλάσσιο τουρισμό από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

 

Σε ανακοίνωση  του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, τα μέλη  που ασχολούνται με το yachting, το sailing και τα watersports, θα  έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους (έως τις 15 Νοεμβρίου) και να συμπεριληφθούν στον σχετικό κατάλογο που θα είναι έτοιμος το Δεκέμβριο.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο θαλάσσιος τουρισμός σε όλες του τις μορφές, αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας, προσελκύει επισκέπτες υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου και συμβάλει καταλυτικά στη συνολική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Αιγαίου και του κάθε νησιού μας ξεχωριστά.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εμπλουτίζοντας τις παροχές προς τα μέλη τους  δίνει τώρα την δυνατότητα για δωρεάν προβολή στον έντυπο οδηγό για τον Θαλάσσιο Τουρισμό που πρόκειται να εκδοθεί τον Δεκέμβριο.

Όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που ασχολούνται με το yachting, το sailing και τα watersports, έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους και να συμπεριληφθούν στον σχετικό κατάλογο.

Στον έντυπο οδηγό θα μπορεί να βρει κανείς πληροφορίες σχετικά με τα νησιά μας, τα χαρακτηριστικά τους, προτεινόμενες διαδρομές, κατάλογο Επιχειρήσεων….

… ώστε να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μας, φίλοι του Θαλάσσιου Τουρισμού να βρουν την καλύτερη πηγή πληροφοριών για τα ταξίδια τους.

Ο Οδηγός θα είναι διαθέσιμος σε 3 επίσημες γλώσσες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και της επιχείρησής σας στο ακόλουθο σύνδεσμο https://rhodes-conference.gr/