Μπορεί να δούμε και επανένωση της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ; Θα τα βρουν οι κ.κ. Νισύριος και Μανωλάκης;

Μπορεί να δούμε και επανένωση της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ; Θα τα βρουν οι κ.κ. Νισύριος και Μανωλάκης;

Προσέξαμε και δε μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι μετά από πολύ καιρό παρακολουθήσαμε ένα δημοτικό συμβούλιο μακριά από προσωπικές κόντρες και εντάσεις και εντυπωσιαστήκαμε θετικά! Πράγματι στην τακτική συνεδρίαση της Πέμπτης, 8 Δεκεμβρίου 2022, οι Σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, που εδώ και μήνες μας έχουν συνηθίσει σε υψηλές αντιπολιτευτικές κόντρες κράτησαν ηπιότερους τόνους. Φρόντισαν ωστόσο να τονίσουν ότι έρχονται…γιορτές και Χριστούγεννα!

Άραγε ενόψει προεκλογικής περιόδου έχουν πέσει γέφυρες και θα τα βρουν οι κ.κ. Νισύριος και Μανωλάκης; Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα μπορούσε να εμφανιστεί στα πολιτικά δρώμενα της Καρπάθου με αξιοπρέπεια και να επανα-διεκδικήσει ρόλο στις εκλογές που έρχονται;

Δεν γνωρίζουμε τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, αν υπάρχουν κρυφές συναντήσεις κι αν στ΄αλήθεια υπάρχει ελπίδα για την παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ, πάντως  διαπιστώνουμε εντονότατο προβληματισμό της κοινωνίας για τους ανθρώπους που δηλώνουν ότι θα διεκδικήσουν ψήφο και καρέκλα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι μέρες περνούν και κανείς δε φαίνεται πρόθυμος να βγει μπροστά και να ανακοινώσει παράταξη.  Για νέους ανθρώπους δε γίνεται κανένας λόγος!

10.12.2022

Καρπαθιακά Νέα