Τον Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, επισκέφθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου

Τον Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, επισκέφθηκε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την Επαρχία μας.

Η αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της κίνησης στα λιμάνια της Καρπάθου και της Η.Ν. Κάσου. Αρκετοί επισκέπτες επέλεξαν να έρθουν στα νησιά μας φέτος, λόγω της μείωσης του χρόνου του ταξιδιού. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο και ικανοποιήθηκε.

Άλλο ένα αίτημα είναι η μείωση του κόστους των εισιτηρίων, το οποίο και μετέφερε η Έπαρχος στον Υφυπουργό. Επίσης του επισήμανε πόσο απαραίτητο είναι να αποδίδεται το Μεταφορικό Ισοδύναμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα κάνει τους κατοίκιους της Επαρχίας μας νοιώθουν ίσοι με τους κατοίκους της υπόλοιπης χώρας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κος Νικολής Νίκος, ο οποίος και υποστηρίζει πάντα τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται στα νησιά μας. Ο κος Νικολής είχε πάντα άψογη συνεργασία με την Έπαρχο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και θεωρεί δεδομένο ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία.

Ο Υφυπουργός κος Παππάς δήλωσε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον του για την Επαρχία μας και επισήμανε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε.

Δελτίο Τύπου

25.10.2023

Καρπαθιακά Νέα