Συγχαρητήρια από την Έπαρχο Καρπάθου ΗΝ Κάσου στους συμμετέχοντες και διοργανωτές του 8ου Μαραθωνίου της Ρόδου

Συγχαρητήρια από την Έπαρχο Καρπάθου ΗΝ Κάσου στους συμμετέχοντες και διοργανωτές του 8ου Μαραθωνίου της Ρόδου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Με 2.500 δρομείς και συμμετοχές από 44 χώρες, ολοκληρώθηκε ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

Με την ευκαιρία αυτή, η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου Popi Nikolaidou, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές.

Η Κάρπαθος συμμετείχε με τουλάχιστον 15 δρομείς στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χλμ, επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, σε έναν αγώνα βέβαια που προέχουν η συμμετοχή και ο τερματισμός.

Ανάμεσα στους αθλητές που ξεχώρισαν ήταν ο Βασίλης Βασιλαράκης κατακτώντας την 3η θέση στη διαδρομή των 5 χλμ. με χρόνο 18:55.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συμμετοχή σας και τον τερματισμό σας, στη μεγάλη γιορτή του #RhodesMarathon2023!

Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία μεγάλη αύξηση των συμμετοχών Καρπάθιων αθλητών σε μαραθώνιους ανά την Ελλάδα.

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν σε αυτήν την τάση και στο αίτημα του Γ.Α.Σ Μενετών Αναγέννηση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου – Η. Ν Κάσου, στηρίζουμε…

…και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στον πρώτο αγώνα δρόμου, Run Karpathos την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.

Η επιμονή σας απέναντι στις δυσκολίες αποτελεί έμπνευση για εμάς και ελπίζουμε το Run Karpathos να αποτελέσει την αφορμή για περισσότερες συμμετοχές, τερματισμούς και ξεχωριστές στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες για τον πρώτο αγώνα δρόμου στην Κάρπαθο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://runkarpathos.gr/
4.5.2023
Καρπαθιακά Νέα