Συγχαρητήρια Επιστολή Αδελφότητας για την Υποδοχή της Προέδρου Δημοκρατίας στην Όλυμπο

Συγχαρητήρια Επιστολή Αδελφότητας για την Υποδοχή της Προέδρου Δημοκρατίας στην Όλυμπο

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, κ. Ηλία Παπαηλία

Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας και σύσσωμης της παροικίας μας για την άρτια προετοιμασία και το άριστο τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Όλυμπο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Κατανοώντας απόλυτα τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε λόγω και της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και πανδημίας, θεωρούμε ότι σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκριθήκατε απόλυτα στην συμβολική επίσκεψη της Πρώτης Πολίτου της Ελλάδας στο χωριό μας. Στην συμβολική αυτή επίσκεψη της Κας Προέδρου, απαντήσατε κι εσείς με υψηλούς συμβολισμούς που έχουν σχέση με την ζώσα λαϊκή παράδοση και τον πολιτισμό της Ολύμπου αναδεικνύοντας συνετά και συντεταγμένα ταυτόχρονα τόσο σε εκείνη όσο και στην κυβερνητική ακολουθία, τα χρονίζοντα και άλυτα προβλήματα του χωριού μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι το υπόμνημα μας με τα δίκαια διαχρονικά αιτήματα της Ολύμπου, θα βρει επιτέλους «ευήκοα ώτα» στην κυβέρνηση ώστε κάτι να ξεκινήσει να αλλάζει. Η βοήθεια και η στήριξη του Δήμου Καρπάθου κρίνουμε ότι θα πρέπει να είναι επίσης δεδομένη, συνεχής και συντονισμένη προς την επίλυση των γνωστών πλέον προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, σας συγχαίρουμε για μια ακόμα φορά για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις υποδοχής της Κας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο ιστορικό μας χωριό και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η Αδελφότητα μας θα στέκεται πάντα αρωγός στις άοκνες προσπάθειες σας για μια καλύτερη Όλυμπο που όλοι επιθυμούμε και ονειρευόμαστε.

Με εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Γεώργιος Ν. Διακογεωργίου                                                  Γεώργιος Ν. Αναστασιάδης