Επιστολή του Αντ. Μ. Παραγυιού στον Αερολιμενάρχη: "δε γίνεται να παραμείνει αυτή η εικόνα στο αεροδρόμιο του νησιού"

Επιστολή του Αντ. Μ. Παραγυιού στον Αερολιμενάρχη: "δε γίνεται να παραμείνει αυτή η εικόνα στο αεροδρόμιο του νησιού"

Η εικόνα των εσωτερικών χώρων του αεροδρομίου της Καρπάθου είναι το θέμα στην επιστολή του αντιδημάρχου τουρισμού και επικοινωνίας του Δήμου. Ειδικά η κατάσταση των τουαλετών, εδώ και πολλούς μήνες έχει απασχολήσει τους ταξιδιώτες, με άμεσο αποτέλεσμα πολλά αρνητικά σχόλια ενώ κυκλοφορούν και πολλές εικόνες στο διαδίκτυο.

Ο αντιδήμαρχος Μανώλης Παραγυιός με επιστολή που έστειλε στις 17 Φεβρουαρίου 2023, στον Αερολιμενάρχη Καρπάθου, κ. Χρήστο Βασιλειάδη, ζητά να μεριμνήσει και να φροντίσει ώστε η εικόνα του αεροδρομίου να αλλάξει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “το αεροδρόμιο πρέπει να αποτελεί τη βιτρίνα της Καρπάθου”. 

Η κατάσταση των τουαλετών του Αεροδρομίου είναι γνωστή σε όσους ταξιδεύουν από και προς την Κάρπαθο. Πρόσφατα  προκλήθηκε επιπλέον θόρυβος έπειτα από σχετική δημοσίευση στην οποία το Αεροδρόμιο βαθμολογείτε αρνητικά από τους ταξιδιώτες. Ο κ. Παραγυιός ζητά να γίνουν ενέργειες ώστε να μην συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Όπως επισημαίνει “η εταιρία που έχει αναλάβει την καθαριότητα να εκτελέσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της”. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Αντιδήμαρχος στην επιστολή του, ακόμη και ο αρμόδιος υφ. υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης, κατά την επίσκεψη του στην Κάρπαθο, πέρασε από το αεροδρόμιο ως ταξιδιώτης και παρατήρησε τη δυσοσμία στους χώρους των αποχωρητηρίων του κτηρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη σχετική έρευνα της toyrix o Κρατικός Αερολιμένας Καρπάθου – είχε μέσος όρος Google βαθμολογίας 3,2 από 469 αξιολογήσεις και κρίθηκε 4ο στα 7 χειρότερα αεροδρόμια της χώρας.

Αρνητικές αναφορές για: Έλλειψη λεωφορείων προς και από το αεροδρόμιο, παλιές εγκαταστάσεις, έλλειψης καθαριότητας στους χώρους, έλλειψη κλιματισμού.

22.2.2023

Καρπαθιακά Νέα