ΠΡΕΒΕΛΗΣ: "Επιστρέφει στην ακτοπλοϊκή γραμμή της Μήλου"

ΠΡΕΒΕΛΗΣ: "Επιστρέφει στην ακτοπλοϊκή γραμμή της Μήλου"

Σήμερα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, παρουσία του Προέδρου Επαγγελματιών Μήλου κ. Ιωάννη Μάλλη, για το επίμαχο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Μήλου με την Κρήτη και τον Πειραιά.

Η έκβαση της συνάντησης ήταν θετική και ο κ. Γιάννης Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, επιλύθηκε οριστικά το επίμαχο ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Μήλου, που το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.

Η Μήλος, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ανακτά άμεσα την ακτοπλοϊκή της σύνδεση με την Κρήτη και τον Πειραιά με το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

Θέλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση του προβλήματος και ιδιαίτερα στον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη για την άμεση και αποφασιστική παρέμβασή του, που οδήγησε στην επίλυση ενός πραγματικά ευαίσθητου θέματος για τη Μήλο και τις Δυτικές Κυκλάδες. Την αποκατάσταση της απαραίτητης και αναγκαίας ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Μήλου με τις Κυκλάδες και την Κρήτη».

πηγή mileikanea.gr

28.11.2022

Καρπαθιακά Νέα