Πάει για παραίτηση η τοπική της Ν.Δ. στην Κάρπαθο για την κατάσταση στην ακτοπλοΐα

Πάει για παραίτηση η τοπική της Ν.Δ. στην Κάρπαθο για την κατάσταση στην ακτοπλοΐα

Με χθεσινή του ανάρτηση ο Πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. κ. Βάιος Ντρισμπιώτης εκφράζει την αγανάκτηση και την απογοήτευση του, τόσο τη δική του όσο και όλων των μελών, για την κατάσταση της ακτοπλοϊας και δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι όλη η τοπική ετοιμάζεται για παραίτηση.

“Τόσο εγώ σαν πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Καρπάθου ,όσο και όλα τα μέλη που την απαρτίζουν εκφράζουμε την απογοήτευση και την αγανάκτηση μας (μετά και τα σημερινά γεγονότα με την μη αναχώρηση του πλοίου OLYMPUS από τον Πειραιά) με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καρπάθου κ Ηρωικής νήσου Κάσου τόσο με τον Πειραιά όσο και με τα υπόλοιπα νησιά διασύνδεσης (Κρήτη,Ανάφη,Σαντορίνη,Χάλκη, Ρόδο).

Καλούμε όλους του βουλευτές Δωδεκανήσου και τον Υπουργό επικρατείας κ Γεραπετριτη να ενεργήσουν άμεσα ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα και να μην χαθεί η εγχώρια κίνηση της τουριστικής περιόδου.

Η ταλαιπωρία και η αγανάκτηση τόσο στο επιβατικό κοινό αλλά και η αβεβαιότητα για την τοπική οικονομία του Νησιού και του προϊόντος αυτής του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ αξίζουν τουλάχιστον ένα μεγάλο συγνώμη από τους εμπλεκόμενους .

Σαν πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Καρπάθου ενημέρωσα κ το Γραμματέα Οργανωτικού κ .Κονταδακη για επικείμενη παραίτηση όλης της τοπικης σαν αντίδραση στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.”