Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς!

Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς!

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τους Φίλους Ζώων Καρπάθου σήμερα είμαστε χαρούμενοι κι αυτό διότι πέρα από το ότι είμαστε εδώ και χρόνια αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο, πλέον είμαστε και επίσημα καταγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Φιλοζωικών σωματείων που σύστησε πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση!

Έτσι θα μπορούμε με απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια να εξακολουθούμε να φροντίζουμε και να διαχειριζόμαστε τα αδέσποτα της Καρπάθου!

Ακολουθώντας τις διαδικασίες καταθέσαμε τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα που αποδεικνύουν την σύσταση μας ως νόμιμο Σωματείο καθώς και άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα που είναι απαραίτητα για την εγγραφή μας και γίναμε δεκτοί.

Το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (pet.gov.gr) αποτελεί μία ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα που σκοπό έχει να προάγει την προστασία των ζώων συντροφιάς, την τήρηση των κανόνων ευζωίας τους, την ενίσχυση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας, την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου για τη διαχείριση των αδέσποτων και τη μείωση του αριθμού αδέσποτων μέσω των προγραμμάτων υιοθεσίας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα στα αδεσποτακια μας και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Καρπάθιο δικηγόρο Κωνσταντίνο Διακονή που μας βοήθησε να μαζέψουμε τα απαραίτητα έγγραφα αφιλοκερδώς!

11.4.2024

Καρπαθιακά Νέα