Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στο Forum νησιωτικών προορισμών

Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στο Forum νησιωτικών προορισμών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπάθου θα συμμετέχει στο 15νθήμερο Forum «Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021», που διοργανώνει το ITN News Web TV από τις 8 έως τις 24 Φεβρουαρίου με ζωντανές εκπομπές. Στόχος του Forum είναι η παρουσίαση των νησιωτικών προορισμών και η προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα, με σκοπό να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονέκτημα του κάθε νησιού με βάση τα νέα δεδομένα. Η συζήτηση θα γίνει με τους Δήμαρχους και τους φορείς των περιοχών, καταλήγοντας σε εικόνες και video της περιοχής.

Ο Δήμος μας θα εκπροσωπηθεί τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τον Ειδικό του συνεργάτη Τουρισμού, κ. Ανδρέα Τσαγκάρη, μέσα από διαδικτυακή παρουσίαση τριάντα λεπτών στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:30. Οι εκπομπές θα μεταδίδονται ζωντανά στο Facebook , στο YouTube , σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και στους απόδημους Έλληνες του Εξωτερικού μέσω της συνεργασίας της ITN News με την BCI Media.

Παρακάτω παρατίθενται οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι, για να μπορέσει όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την παρουσίαση διαδικτυακά:

https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/…/UCudQRRVy3…/featured

Κάρπαθος 10 Φεβρουαρίου 2021
Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος