Η συντοπίσσα μας Γεωργία Λογοθέτη "Ελληνίδα της χρονιάς" από το Hellenic Bar Association Foundation

Η συντοπίσσα μας Γεωργία Λογοθέτη "Ελληνίδα της χρονιάς" από το Hellenic Bar Association Foundation

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency OHare Rosemont του Illinois βραβεύτηκε μια σπουδαία προσωπικότητα της Καρπάθου!  Το Ίδρυμα Δικηγορικού Συλλόγου Ελλάδος (Hellenic Bar Association Foundation HBAF) τίμησε την Γεωργία Λογοθέτη με το Βραβείο Συνηγορίας 2021 για την υπεράσπιση Ελληνικών θεμάτων στην Αμερική! 

Για περισσότερα από 16 χρόνια, η Γεωργία έχει σχεδιάσει με επιτυχία αλλαγές στον ιδιωτικό, πολιτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα. Μετά την αποφοίτησή της από το Κολέγιο του Πανεπιστημίου DePaul, η Τζόρτζια ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος στο Arnstein & Lehr LLP, με εστίαση στο πρωτοδικείο, το εφετείο καθώς  και το δίκαιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ονομάστηκε Συντάκτρια Συνεργασίας στον εθνικό ιστότοπο  Daily Kos, όπου ανέλυε την ομοσπονδιακή πολιτική και τα τρέχοντα γεγονότα σε κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων ενώ παράλληλα ενθάρρυνε κινήματα βάσης στις πρώτες ημέρες της διαδικτυακής οργάνωσης.

 

 

Το 2005, η Γεωργία Λογοθέτη προσλήφθηκε για να γίνει Ψηφιακή Διευθύντρια για την εκστρατεία του Αλέξη Γιαννούλια για τη Γερουσία των ΗΠΑ, όπου έχτισε μια βάση μικρών χορηγών από την αρχή και επέκτεινε τον ρόλο της στις επικοινωνίες, τη συγγραφή λόγου και τη στρατηγική. Στη συνέχεια, ίδρυσε μια συμβουλευτική εταιρεία όπου καθοδήγησε υποψηφίους, οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα των μέσων, από το branding, την εκπαίδευση ηγεσίας στελεχών, την παραγωγή γραφικών, των βίντεο και τον συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό.

Το 2012, βοήθησε στην ίδρυση του The Hellenic American Leadership Council, ενός εθνικού οργανισμού εξωτερικής πολιτικής που επικεντρώθηκε σε ελληνικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της περιφερειακής σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, των ενεργειακών εξελίξεων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διμερούς διμερούς συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας. σχέση. Ως Διευθύνουσα Σύμβουλος του HALC, έχει δημιουργήσει επιτυχώς ένα δίκτυο αφοσιωμένων μελών σε κάθε πολιτεία, έχει ξεκινήσει μυριάδες επιτυχημένες εκστρατείες υπεράσπισης της βάσης για την προώθηση ή την παρεμπόδιση της νομοθεσίας και στα δύο επιμελητήρια του Κογκρέσου και βοήθησε στη δημιουργία και διαχείριση μιας καινοτόμου εκπαίδευσης ηγεσίας πρόγραμμα που βραβεύτηκε με δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η Γεωργία Λογοθέτη έχει παρουσιάσει εργασίες της στο Chicago Reader από τον Chris Hayes, έχει αναφερθεί στην Washington Post, στους New York Times καθώς και σε άλλα μεγάλα έντυπα και διεθνώς αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά μέσα. Συχνά δίνει τις αναλύσεις της για την τρέχουσα πολιτική στην ραδιοφωνική εκπομπή Beyond the Beltway.

Καρπαθιακά Νέα