Ο Γεραπετρίτης στην Κάρπαθο για το Forum του Δήμου με μια μεγάλη έκπληξη

Ο Γεραπετρίτης στην Κάρπαθο για το Forum του Δήμου με μια μεγάλη έκπληξη

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2022,  το Aegean Forum Karpathos 2022 με τίτλο ” Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη η επόμενη μέρα στο Αιγαίο ” υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπάθου και της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος .

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου από τον Δήμαρχο Καρπάθου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ. . Αμβρόσιο. Πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων αναφέρουν ότι ο Υπουργός θα ανακοινώσει και την εξασφάλιση δωρεάς δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την δημιουργία βιβλιοθήκης, γραφείων και τον εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα του πολυχώρου.

Η ευαισθησία του Υπουργού για τον τόπο του και ιδιαίτερα για που αφορούν τη νεολαία του τόπου είναι δεδομένη και την δείχνει έμπρακτα με κάθε τρόπο. Στους λίγους μήνες λειτουργίας του το Πολιτιστικό Κέντρο “Tο Κονάκι” έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, και ουσιαστικά έχει γίνει το κέντρο πολιτισμού της πρωτεύουσας του νησιού.

Η εκδήλωση ” Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη η επόμενη μέρα στο Αιγαίο ” διοργανώνεται από τον Δήμο Καρπάθου και την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (ΕΝΑ) και για τους ενδιαφερόμενους, που βρίσκονται εκτός του νησιού, υπάρχει πρόβλεψη έτσι θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν μέσω livestreaming.