Ο Μανώλης Γεραπετρίτης στη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1+ "Η ΓΕΦΥΡΑ"

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης στη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1+ "Η ΓΕΦΥΡΑ"

Στη νέα σειρά «Η ΓΕΦΥΡΑ», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή, 27 Μαΐου, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ συμμετέχει και ο Μανώλης Γεραπετρίτης! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων, ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, γνώρισε τον Μανώλη Γεραπετρίτη στην κινηματογραφική παραγωγή “Σμύρνη μου αγαπημένη” κι αυτός πρότεινε τον αγαπημένο μας Μανώλη για να συμμετέχει στο καστ. 

Πρόκειται για ένα ελληνικό noir που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα. Μια crime σειρά με έντονα τα στοιχεία πολιτικού θρίλερ και φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας

Η υπόθεση της σειράς

Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Στους πρωταγωνιστικούς κεντρικούς ρόλους εμφανίζονται ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και η Μαντώ Γιαννίκου οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Ακύλλα Καραζήση, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκο Ψαρρά, Θάνο Τοκάκη, Αλέξανδρο Μούκανο, Δανάη Επιθυμιάδη, Ατακάν Γιλμάζ κ.ά..

Η διασκευή σεναρίου πραγματοποιείται από τους Κώστα Γεραμπίνη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Άλκη Πολίτη και Ναζλι Εφ Ντουρλού, με τον Γιάννη Χαριτίδη να υπογράφει τη σκηνοθεσία.