Οι γονείς του τερματοφύλακα του ΙΑΠΕΤΟΥ Καρπάθου, Ανδρέα Παγκρατίου Σακελλιάδη, ευχαριστούν την ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ!

Οι γονείς του τερματοφύλακα του ΙΑΠΕΤΟΥ Καρπάθου, Ανδρέα Παγκρατίου Σακελλιάδη, ευχαριστούν την ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ!

Ευχαριστήριο προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ,κ. Φώτη Διακοφώτη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στο πρόσωπο του γιου μας Ανδρέα Παγκρατίου Σακελλιαδη! 

Μάλιστα ο κ. Διακοφώτης συνόδευσε τον γιο μας προσωπικά  από τη Ρόδο μέχρι την Αθήνα, κυριολεκτικά στην είσοδο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η ομάδα της Εθνικής Ελλάδας Κ16, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις στα γήπεδα Βούλας και Γαλατσίου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο προπονητικό Τιμ της Μεικτής Δωδεκανήσου. Ειδικότερα στον προπονητή της Μεικτής Δωδεκανήσου Κ16, κ. Γιώργο Τριχιά, για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπο του γιου μας. Να τονίσουμε βέβαια ότι υπό την καθοδήγηση του κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κ16, ως τερματοφύλακας, προκειμένου να δοκιμαστεί για την θέση του.

Ο Ανδρέας μας καλείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Μεικτή Δωδεκανήσου Κ16, μετά από επιλογή σας και ελπίζουμε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμο Λουϊζιδη, τον αφανή ήρωα της Μεικτής Δωδεκανήσου, που κατάφερε μέχρι σήμερα να οργανώσει άψογα όλες τις μετακινήσεις του παιδιού μας με ασφάλεια από και προς την Ρόδο, χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα λεπτό να ανησυχούμε για το οτιδήποτ! Αφού ο κ Λουϊζιδης και οι συνεργάτες του τα είχαν προετοιμάσει όλα στην εντέλεια.

Σας ευχαριστούμε και πάλι!!!

Οι γονείς

Ιωάννης Φωκά Σακελλιαδης – Andriana Hensbroek

10.4.2023

Καρπαθιακά Νέα