Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμανης επισκέφθηκε την Έπαρχο Καρπάθου

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμανης επισκέφθηκε την Έπαρχο Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Πέμπτη 27/05/2021 ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Καρπάθου «Άγιος Ιωάννης ο Καρπάθιος» κος Γρηγόρης Ρουμάνης, επισκέφθηκε την Έπαρχο Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου.

Στη συνάντηση αυτή ο κος Ρουμάνης ενημέρωσε την Έπαρχο για την πρόοδο των εμβολιασμών στην Κάρπαθο αλλά και για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την πλήρωση των κενών θέσεων ιατρών.

Επίσης η Έπαρχος ενημέρωσε τον κο Ρουμάνη για το ασθενοφόρο, το οποίο θα παραδοθεί τον Ιούνιο, μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ. Την μελέτη για αυτή την προμήθεια υλοποίησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συζητήθηκαν θέματα γενικού περιεχομένου που αφορούν το Γ. Ν. Καρπάθου «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ» και πιθανές προτάσεις που μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η συνεργασία μεταξύ της κας Νικολαΐδου Επάρχου Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου, αλλά και σαν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Νοσοκομείου, και του κου Ρουμάνη, Διοικητή, είναι άψογη και αποφέρει αποτελέσματα που είναι ορατά σε όλους τους νησιώτες, όχι μόνο τους κατοίκους της Καρπάθου αλλά και της Κάσου (επισκέψεις διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών).