Αύριο ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, στην Κάρπαθο

Αύριο ο  Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, στην Κάρπαθο

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς με το επιτελείο του θα βρεθούν αύριο Παρασκευή, 9 Απριλίου, στην Κάρπαθο και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο.

Η μετακίνηση από την Αθήνα προς την Κάρπαθο (9/4/2021) και την Ρόδο (10/4/2021) και από την Ρόδο στην Αθήνα (11/4/2021), θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς, ενώ ο διάπλους προς την Σύμη και την Χάλκη (11/4/2021) θα γίνει ακτοπλοϊκώς, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα είναι αδαπάνως για το Υπουργείο. Η μετακίνηση της κ. Σαββίδου από και προς το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα πραγματοποιηθεί με ΜΜΜ ενώ των υπόλοιπων μετακινούμενων με υπηρεσιακά οχήματα

Σκοπός της μετακίνησης αποτελεί η ενημέρωση και η επίλυση των θεμάτων που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στα Δωδεκάνησα μέσω συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν με την Έπαρχο Καρπάθου – Ηρωϊκής Νήσου Κάσου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Ροδίων, τους βουλευτές Δωδεκανήσου, καθώς και τοπικούς φορείς των νησιών.