Ενημέρωση για το θέμα του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καρπάθου

Ενημέρωση για το θέμα του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καρπάθου

Στα πλαίσια της εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Καρπάθου, πραγματοποιήθηκε στις 14/12/21 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωση με θέμα την ηλεκτροκίνηση και την πορεία εξέλιξης του Σ.Φ.Η.Ο. εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Νισύριου Ιωάννη. Παρευρέθηκαν επίσης η κα. Έπαρχος Καρπάθου, οι Αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Καρπάθου, καθώς και ο εκπρόσωπος του συλλόγου επαγγελματιών Ταξί και εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Καρπάθου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την memorable, εταιρεία της οποίας μέλος είναι ο κ. Παπαδημητρίου Πάρις στον οποίο ο Δήμος έχει αναθέσει την εκπόνηση του Σ.Φ.Η.Ο. Η ομάδα που ασχολείται με την ολοκλήρωση του Σχεδίου απαρτίζεται από τους Νικόλαο Παπαδημητρίου (πολιτικό μηχανικό), Πάρι Παπαδημητρίου (πολιτικό μηχανικό), Κωνσταντίνο Μίχο (ηλεκτρολόγο μηχανικό) και Γεώργιο Βασιλαράκη (ηλεκτρολόγο μηχανικό).

Την παρουσίαση «άνοιξε» ο Νικόλας Παπαδημητρίου, Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της memorable, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της οικολογικής ανάπτυξης, καθώς και για τους λόγους και τα κίνητρα που η ηλεκτροκίνηση εισέρχεται όλο και περισσότερο στις ζωές μας.

Στη συνέχεια τον λόγο είχε ο Κωνσταντίνος Μίχος, υπεύθυνος της memorable στο τομέα της Ενέργειας, ο οποίος ανέλυσε το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο της Ηλεκτροκίνησης σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και τους τύπους των διαθέσιμων φορτιστών στην αγορά. Τέλος, ο Νικόλας Παπαδημητρίου, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο υλοποιείται το έργο, το χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί η ομάδα, την μεθοδολογία των Σ.Φ.Η.Ο. καθώς και τις απαραίτητες ενέργειες που θα ακολουθήσουν από την memorable.

Την παρουσίαση ακολούθησε ένας δια δραστικός κύκλος ερωτήσεων – απαντήσεων, που ανέδειξε το ενδιαφέρον των πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων για το project.

Δελτίο τύπου Δήμου Καρπάθου