ΟJohn Angelos το «πρόσωπο ελέγχου» για τους Baltimore Orioles

ΟJohn Angelos το «πρόσωπο ελέγχου» για τους Baltimore Orioles

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας Major League Baseball (MLB) ψήφισαν και ενέκριναν τον John Angelos ως «πρόσωπο ελέγχου» για τους Baltimore Orioles, σύμφωνα με το The Baltimore Sun.

Αυτό σημαίνει ότι ο John Angelos θα αντικαταστήσει τον πατέρα του, τον Peter Angelos,  σηματοδοτώντας την επίσημη μετάβαση μετά από τη μακροχρόνια ηγεσία του στην ομάδα.

Ο Peter Angelos, 91 ετών, κατέχει το franchise από το 1993. Σήμερα, ο γιος του αναμένεται να αναλάβει όλες τις ευθύνες ενώ θα επιβλέπει επίσης τις λειτουργίες της ομάδας και θα διασφαλίσει την τήρηση των κανόνων του πρωταθλήματος..

Αν και η οικογένεια των Αγγέλων δεν έχει εκδηλώσει δημοσίως ενδιαφέρον για την πώληση στον τοπικό τύπο αναφέρεται ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για να πουληθεί η ομάδα.

Το Baltimore Orioles είναι μια αμερικανική επαγγελματική ομάδα μπέιζμπολ που εδρεύει στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ. Οι Orioles αγωνίζονται στο Major League Baseball ως μέλος λέσχης του τμήματος American League East.

 Η ομάδα Orioles, σύμφωνα με το Forbes, εκτιμάται σήμερα στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ο Peter Angelos την απέκτησε πριν από 27 χρόνια έναντι 173 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να θυμίσουμε ότι ο Peter Angelos έχει καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου, μάλιστα κρατά αρκετούς δεσμούς με το νησί και πριν από λίγα χρόνια οι δυο γιοί του, John και Louis, ταξίδεψαν στην Κάρπαθο και περπάτησαν στα πατρογονικά τους.