Καλλιόπη Παχούντη: "Έχουμε τη συμπαράσταση όλου το κόσμου! Το Κ.Υ. πρέπει να δοθεί στην Τρίτη Ηλικία"

Καλλιόπη Παχούντη: "Έχουμε τη συμπαράσταση όλου το κόσμου! Το Κ.Υ. πρέπει να δοθεί στην Τρίτη Ηλικία"

Ανοιχτό κάλεσμα, μέσα από τα Καρπαθιακά Νέα, απευθύνει προς τους δημότες που επιθυμούν το Κ.Υ. να γίνει στέγη ηλικιωμένων, η κα Καλλιόπη Παχούντη και τους ζητά να παραστούν στο αυριανό (8.12.2022) δημοτικό συμβούλιο Δήμου Καρπάθου για να υποστηρίξουν τη μετατροπή του κτηρίου προς όφελος της Τρίτης Ηλικίας.

Η κα Παχούντη εξηγεί ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ιδέα της δημιουργίας κέντρου Ηλικιωμένων στο πρώην κτήριο του Κέντρου Υγείας απέκτησε 1.300 φίλους στο facebook και αυτό δεν είναι παρά μια ανοιχτή έκφραση συμφωνίας! Πολλοί έχουν μιλήσει μαζί της, μάλιστα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και ήδη έχουν υποσχεθεί χρήματα και δωρεές! Μάλιστα η κα Παχούντη τονίζει ότι το κτήριο αυτό έχει βαριές μνήμες Καρπάθιων πατριωτών. Δωρητών που πίστεψαν και βοήθησαν την Κάρπαθο και αυτό θα πράξουν εάν τελικά το κτήριο αποδοθεί στην τρίτη ηλικία και μετατροπή σε κέντρο ηλικιωμένων.

Στην αυριανή Τακτική Συνεδρίαση του Δήμου Καρπάθου, η κα Γιώτα Μυλωνά θα αντιπροσωπεύσει την ομάδα που πρότεινε την απόδοση του κτηρίου στην τρίτη ηλικία.

7.12.2022

Καρπαθιακά Νέα