Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Καρπάθου στον Ντίνο Καραξή για την ταμπέλα στον παραλιακό!

Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Καρπάθου στον Ντίνο Καραξή για την ταμπέλα στον παραλιακό!

Η καλοκαιρινή υπόθεση του συμπατριώτη μας μηχανικού Ντίνου Καραξή, ο οποίος τοποθέτησε ενημερωτική ταμπέλα στον παραλιακό με τις απόψεις-πρόταση του για το λιμάνι ήταν η αφορμή να αναστατωθεί η δημοτική αρχή της Καρπάθου με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να δημιουργηθεί “μέγα ζήτημα”!  Το θέμα λοιπόν έχει και συνέχεια.

Ο κ. Καραξής μας ενημερώνει:

Πριν από λίγες ώρες με κάλεσε αρχιφύλακας Αστυνομίας Καρπάθου, προς επιβεβαίωση της διευθύνσεως κατοικίας μου δια να διαβιβάσει τη μηνυτήρια αναφορά του Δήμου στο εδώ Αστυνομικό Τμήμα δια να με καλέσει σε απολογία όσον αφορά την ανάρτηση της πινακίδος για το λιμάνι Καρπάθου το περασμένο καλοκαίρι μήνα Ιούλιο.

Ο Αρχιφύλακας κ. Μπασμπάκος ερωτηθείς με διαβεβαίωσε ότι η μήνυση είχε κατατεθεί τότε. Τώρα με θυμηθήκανε;;

Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο για το Πασχαλινό δώρο και επιφυλάσσομε να ανταποδώσω με ένα ” καλοκαιρινό μπουναμά”…..

Τι έκανε ο κ. Καραξής;

Τοποθέτησε ένα ξύλινο στάντ δίπλα στο τουριστικό περίπτερο με τις απόψεις του! Κι όμως αυτό από κάποιους και δεν εννοούμε μόνον το Δήμαρχο Καρπάθου, θεωρήθηκε “σοβαρότατη παράβαση”. Ξέχασαν βέβαια να μας πουν τι ακριβώς έκαναν για τις 10 μπάρες που μέχρι σήμερα ΔΕΝ τοποθετήθηκαν στους ανοιχτούς πεζόδρομους για τα αυτοκίνητα, παρά τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου! Μήπως να θυμίσω τις παραλίες και την ασυδοσία με τις ομπρέλες ή τα τραπέζια των καταστημάτων και την επιτροπή του Δήμου που τελικά βγήκε μια φορά και μόνο για… συστάσεις.

Θα πείτε πρόκειται για διαφορετικά εντελώς άσχετα θέματα και βέβαια θα συμφωνήσω. Απαντήσεις πάντως δεν έχουμε πάρει.

Η διάσταση στο θέμα του Καραξή σηκώνει πολύ μακριά κουβέντα. Ο πολίτης έσφαλλε; Κι ο Δήμος αντέδρασε με απίστευτα αντανακλαστικά και φρόντισε να τιμωρηθεί προφανώς γιατί δεν αρέσει η διαφορετική άποψη!

13.4.2023

Καρπαθιακά Νέα