Ο καρκίνος στην τρίτη ηλικία. Webinar με την συμμετοχή του Δρ. Ιωάννη Καραϊτιανού και της Δρ Μαρίας Πιπέρη

Ο καρκίνος στην τρίτη ηλικία. Webinar με την συμμετοχή του Δρ. Ιωάννη Καραϊτιανού και της Δρ Μαρίας Πιπέρη
Αυτή την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00-20:30 ο “ΑγκαλιάΖΩ” – Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου διοργανώνει webinar για το ευρύ κοινό με θέμα «Ο #Καρκίνος στην #Τρίτη_Ηλικία» υπό την αιγίδα της Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας και της Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία.
Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση μία ομάδα ειδικών επιστημόνων θα μιλήσουμε για την #πρόληψη, την #έγκαιρη_διάγνωση και τα αποτελέσματα της #θεραπευτικής_αντιμετώπισης των καρκίνων των συμπαγών οργάνων στους ηλικιωμένους, με συντονίστρια τη διακεκριμένη δημοσιογράφο του ιατρικού ρεπορτάζ κα Φωτεινή Γεωργίου!
Ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του #ΑγκαλιάΖΩ κα Όλγα Λιοντοπούλου Olga Liontopoulou για την εξαιρετική διαχρονική συνεργασία!
Link της σύνδεσης: https://us02web.zoom.us/j/83159787746
Για περισσότερες πληροφορίες και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ και στα τηλέφωνα 2104181641 & 2104186341 (Email: oekk@otenet.gr).
Η πρόσβαση είναι ελεύθερη και για την παρακολούθηση δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης.Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλετε κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, στο live chat που βρίσκεται στο πεδίο κάτω από το video.