Κάρπαθος: Αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει στοιχεία για τη δηλητηρίαση των σκύλων

Κάρπαθος: Αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει στοιχεία για τη δηλητηρίαση των σκύλων

Αμοιβή 5.000 ευρώ δίνει φιλόζωη Γερμανίδα που ζει στην Κάρπαθο σε κείνον ή εκείνη που θα αποκαλύψει στοιχεία για τα σκυλιά και τα κουτάβια που δηλητηρίασαν στο Πλατύολο, την νύχτα της Πέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής, 10 Φεβρουαρίου 2023 και θα οδηγήσουν στον ψυχασθενή δολοφόνο.

Πρόκειται για κουτάβια και σκυλιά που φροντίζουν σε ιδιόκτητο χώρο οι ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ και άγνωστοι τους έδωσαν δηλητηριασμένη τροφή (φόλα). Ένα σκυλί πέθανε ενώ τρία κουτάβια σώθηκαν χάρη στην έγκυρη επέμβαση των εθελοντών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τρία κουτάβια τα είχαν βρει δυόμισι μήνες νωρίτερα, πεταμένα στα σκουπίδια, τα ζώα ήταν άρρωστα και παρουσίαζαν σοβαρή δυσεντερία και διάρροια. Οι εθελοντές τα τάϊζαν με Μπιμπερό κάθε τρεις ώρες, διαμόρφωσαν ολόκληρο χώρο για να είναι ζεστά και ασφαλή! Όμως η περίφραξη δεν εμπόδισε τον αδίστακτο ψυχασθενή εγκληματία να μπεις σε ιδιωτικό χώρο, ο οποίος έχει κάμερες και να ρίξει φόλες. Μάλιστα ήταν τέτοια η μανία του που έριξε δηλητηριασμένη τροφή μέσα από την περίφραξη που ήταν τα κουτάβια αλλά και έξω πού ήταν τα μεγαλύτερα σκυλιά!

Η υπόθεση έχει καταγραφεί από την Αστυνομία, οι κάμερες ελέγχονται και σήμερα προστίθεται και η αμοιβή 5.000 ευρώ που δίνει η Γερμανίδα φιλόζωη! Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποιος να δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του ψυχασθενή φονιά. Το θέμα με τις φόλες έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επεισοδίων που έχουν συμβεί στην Κάρπαθο και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλυφθεί οι δράστες.

13.2.2023

Καρπαθιακά Νέα