Το "Ευχαριστώ" από την Κάρπαθος Basketball σε όσους βοήθησαν και τη φετινή προσπάθεια!

Το "Ευχαριστώ" από την Κάρπαθος Basketball σε όσους βοήθησαν και τη φετινή προσπάθεια!

Η Κάρπαθος Basketball συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ανδρικό πρωτάθλημα μπάσκετ και με ανακοίνωσε της ευχαρίστησε όσους βοήθησαν και τη φετινή προσπάθεια!

Η Κάρπαθος Basketball ήταν παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ανδρικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου και εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: ”Όταν αρχές καλοκαιριού του 2021, μου τηλεφώνησε ο Μάκης Δούβαλης, ρωτώντας με αν αληθεύει ότι ο Πρωτέας θα συμμετείχε στο  δωδεκανησιακο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, ασυναίσθητα και απερίσκεπτα του απάντησα, ΝΑΙ, εφόσον δεσμευθεί ότι η ομάδα στα ΜΜΕ του νομού, θα ονομάζεται ”ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ”! Συμφωνήσαμε, αλλά τα εύκολα τα είχε αυτός! Έτσι συμμετείχαμε και την πρώτη χρονιά, και πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας για δεύτερη σεζόν στο δωδεκανησιακό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Συμμετοχή που έγινε εφικτή χάριν στις προσπάθειες :
Των προπονητών της ομάδας Μανώλη Ρηγοπούλη και Βασίλη Ρηγοπούλη
Των αθλητών: Αργύρη Χιώτη, Κώστα Μικροπαντρεμένου, Κουάνι Μερκάι, Γιάννη Χριστοδουλάκη, Κώστα Ζαβόλα, Γιάννη Γεωργιάδη, Εμπεδοκλή Υψηλάντη, Γιώργου Γαλάνη, Θεοχάρη Σταματιάδη, Μηνά Μακρή, Γιώργου Αθανασίου, Γιάννη Λουλούδη, Νίκου Σταματιάδη, Αντώνη Βούρτση, Ανδρέα Φιλιππίδη, Ανδρέα Χειράκη, Γιάννη Μαστρογιάννη, Γιάννη Εκμαλιάν, Βασίλη Χατζηκοντού, Μιχάλη Γαλάνη και Γιώργου Χατζηγεωργίου
Tων ιατρών αγώνων: Manos Nissirios ντειμεντες παναγιωτης
Tων χορηγών: Γιώργου Πρωτόπαπα, Φιλοθέης Τσικριτέα, Κωστή Λογοθέτη, Μανώλη Κυριακάκη, Χρήστου Κωσταβασίλη, Νίκου Σαββαίδη και κυρίως του Δήμου Καρπάθου.

Όλους τους παραπάνω ευχαριστούμε,  όπως επίσης τους λιγοστούς που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπάθου για να υποστηρίξουν την ομάδα μας! Όλοι οι παραπάνω ξόδεψαν χρόνο και χρήμα, ταξίδεψαν με μποφόρ και απαγορευτικά,  κοιμήθηκαν μακριθά από τα σπίτια τους  για να ακούγεται στα Δωδεκάνησα και “απέναντι” μια λέξη μόνο: ” ΚΑΡΠΑΘΟΣ”! Πρώτα ο Θεός,  του χρόνου θα συνεχίσουμε για 3η χρονιά και θα ‘ναι αλλιώς..
ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
Υ.Γ.: Βαλεντίνα Παπαδούλη  σε ευχαριστώ!

28.3.2023

Καρπαθιακά Νέα