Επιτέλους, η Κάρπαθος αποκτά υπερσύγχρονο Δημοτικό Γυμναστήριο

Επιτέλους, η Κάρπαθος αποκτά υπερσύγχρονο Δημοτικό Γυμναστήριο

 

Το νέο δημοτικό γυμναστήριο στα Πηγάδια Καρπάθου είναι γεγονός! Χρειάστηκαν δυο χρόνια και πολύ, πάρα πολύ προσπάθεια, για να μπει το «νερό στ΄αυλάκι» και να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για έναν νέο χώρο 150 τ.μ. με δυνατότητα πρόσβαση και από ΑμΕΑ.

Οι πληροφορίες, που φτάνουν στα Καρπαθιακά Νέα, λένε για την περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής. Εκεί θα βρίσκεται το υπερ-σύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο της Καρπάθου και δεν υπάρχουν πια εμπόδια. Απομένει να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, να προσληφθεί γυμναστής κι αμέσως μετά ο χώρος θα είναι ανοιχτός για όλους τους Καρπάθιους.

Η Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ, κα Ρίτα Καλή Φιλιππούση, μαθαίνουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη, αφού μετά από τεράστια προσπάθεια, το νησί επιτέλους θα αποκτήσει νόμιμο γυμναστήριο και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον αγώνα της Προέδρου αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που βρήκε στο δρόμο της! Μάλιστα ακούμε ότι οι ιδέες, για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτό, είναι πάρα πολλές. Σύντομα λοιπόν η Κάρπαθος αποκτά ένα στολίδι και θα είναι στο χέρι μας να γεμίσει από φωνές, κόσμο και κυρίως από θετική ενέργεια.