Κάρπαθος: Τα παράπονα σου στον Δήμαρχο!

Κάρπαθος: Τα παράπονα σου στον Δήμαρχο!

Έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, μετά τη γραμμή δημότη, ξεκινά ο δήμαρχος Καρπάθου, Γιάννης Νισύριος, με τους δημότες. Αποφάσισε να τοποθετήσει κουτί παραπόνων στην είσοδο του κτηρίου του δήμου και να δέχεται επώνυμα ή και ανώνυμα μηνύματα όλων όσων έρχονται σε επαφή με τον δήμο για να γνωρίζει έτσι από “πρώτο χέρι” όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον δήμο Καρπάθου!

Δελτίο τύπου

Ο Δήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Νισύριος, από την πρώτη στιγμή της θητείας του δεσμεύτηκε να είναι κοντά στους Δημότες του, θεωρώντας μείζονος σημασίας την άποψη του Δημότη και υποχρέωση του να αφουγκράζεται τα προβλήματα του και να δρομολογεί λύσεις σ’ αυτά.

Θέτοντας τον στόχο αυτό ως βασική προτεραιότητά του, πέρα της λειτουργίας της Γραμμής Δημότη, που τα θετικά της αποτελέσματα έχουν ήδη επικροτηθεί από τους Δημότες, ενημερώνει για τη λειτουργία «Κυτίου Παραπόνων» στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.

Οι Δημότες θα μπορούν επώνυμα και ανώνυμα να καταθέτουν εγγράφως την εμπειρία τους από τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του Δήμου, ενημερώνοντας με τον τρόπο αυτό τον Δήμαρχο για την εξυπηρέτηση, την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα που εισέπραξαν, κατά την συναλλαγή τους με τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Κάρπαθος 19 Μαρτίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος