Η Κάρπαθος ανοίγει το VIDEO στην πρωτοβουλία "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU"!

Η Κάρπαθος ανοίγει το VIDEO στην πρωτοβουλία  "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU"!

“ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU” είναι μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.) με στόχο την ανάδειξη του στρατηγικού ρόλου της Φιλοξενίας για την ανασυγκρότηση της χώρας στη μετά COVID εποχή. Το πρώτο  VIDEO που δημοσιεύθηκε ξεκινά με μια Ολυμπίτισσα που φουρνίζει σε ένα παραδοσιακό καρπάθικο φούρνο! 

H επένδυση στη Φιλοξενία είναι προϋπόθεση γρήγορης και βιώσιμης οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα, με οφέλη για όλους τους Έλληνες.

Γι’ αυτό και ο Τουρισμός πρέπει να αποτελέσει κορυφαία προτεραιότητα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Παράλληλα, η “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU” είναι μια πρωτοβουλία που καλλιεργεί την κουλτούρα της συνεργασίας. Αποδεδειγμένα ο εθνικός πλούτος που δημιουργεί η Φιλοξενία  διαχέεται στην πραγματική οικονομία και στηρίζει μια σειρά από άλλους κλάδους.

Δημιουργεί ευκαιρίες περιφερειακής ανάπτυξης και δυνατότητες ευημερίας για τοπικές κοινωνίες από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη. Συνεπώς, είναι υπόθεση όλων μας.

Γι’ αυτό και η “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ MoU” είναι μια πρωτοβουλία με εθνικά χρώματα.

Η μεγάλη θετική συνεισφορά της Φιλοξενίας στη ζωή όλων μας, δεν είναι μόνο καταγεγραμμένη ιστορία, αλλά και ρεαλιστική προοπτική ευημερίας για το αύριο.

Στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί μόνος του.

Πολλοί μαζί όμως, μπορούμε να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλότερα!